Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Svetsarvägen 9, Stigtomta, Stigtomta
Typ
Friliggande villa
KVM
170 kvm, biarea 36 kvm
Tomt
1 070 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Slipp välja mellan familjevänligt och snyggt!

Vill du inte välja mellan ett snyggt och familjevänligt boende? Titta då hit! Här får du nämligen båda delarna i ett och samma hus. Denna fina och välplanerade enplansvilla på hörntomt har genomgått renoveringar för öppna sociala ytor, snygga ytskikt och kaklade våtutrymmen. Med ett lugnt läge på återvändsgata ligger fastigheten med adressen Svetsarvägen 9, som gränsar mot en fantastisk trollskog fylld av svamp och bär. Huset värms upp av en energieffektiv bergvärmeanläggning och en luftvärmepump finns för kyla under varma sommardagar.

Villan fick under 2017-2019 en omfattande renovering och här erbjuds en smidig planlösning med möjlighet till flertalet sovrum, stort kök med matplats samt köksö och en härlig tomt med två uteplatser samt ett garage med förråd. Stor bastu utöver det vanliga samt fräscht, renoverat badrum.

Bo med närhet till bensinmack, förskola, nyligen utbyggd skola samt mataffär och på smidigt avstånd finns Nyköping, E4;an och Skavsta flygplats. Hela Stigtomta har även naturen runt hörnet med bland annat nytt elljusspår och badplatser finns. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Rymlig entréhall med garderober och plats för avhängning. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett klinker i granit. I anslutning till hallen ligger det en gästtoalett.

Gästtoalett
Stilren gästtoalett inredd med kakel och klinker. Här finner ni en wc och handfat med överhängande spegel.

Kök/Matrum
Stort kök renoverat 2017 med nya vitvaror och ytskikt. Även här ligger det häftiga granitgolvet och denna exklusiva sten tas även upp i arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys i fullhöjd (Samsung), vinkyl (Samsung), diskmaskin (Whirlpool), ugn och induktionshäll samt fläkt. Intill köket finns det en stor matplats med plats för hela familjen samt en köksö för utmärkt förvaring. Väggarna är målade.

Matsal och Vardagsrum
Stort och härligt allrum med gott om utrymme att umgås på. Här har en vägg öppnats upp så att de tidigare två rymliga rummen nu stoltserar tillsammans som ett. Golvet består av ett ljust laminatgolv, genomgående för umgängesytorna och väggarna är målade i moderna kulörer varav vissa väggar med kalkfärg. Från matsalen finns utgång till altan under tak och trädgård.

Sovrum 1
Det första sovrummet ligger i anslutning till hallen. Detta används idag som föräldrasovrum. Här ligger ett laminatgolv och väggarna är målade.

Sovrum 2
Fint barnrum med målade väggar och laminatgolv.

Passage
Genomgångsrum som fungerar bra som kontor. Inrett med laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns utgång till altan och trädgård samt stor klädkammare till förvaring.

Sovrum 3/Tv-rum
Ljust och fint rum med laminatgolv och målade väggar. Kan användas som sovrum eller kanske ett ostört tv-rum.

Badrum
Stort badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, tvättställ med överhängande spegel, snygg duschkabin samt en rymlig bastu. Ni finner även tvättbänk ovan en tvättmaskin. Från badrummet kan ni via en groventré ta er ut i den fina och lummiga trädgården. Renoverat år 2011, uppfräschat 2019.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Frågelista.pdf Överlåtelsebesiktning.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tängsta 1:213, Nyköping kommun, Skattesats 33.82%.

Församling

Stigtomta-Vrena.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 170 kvm, biarea 36 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-5 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 070 m² (friköpt). Insynsskyddad hörntomt som gränsar till skogsområde.
Storlek: 1 070 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1976
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiprestanda primärenergital: 63 /kWh per kvm och år

TV

Tv-Antenn

Internet

ADSL via Telia. Fiber finns vid tomtgräns.

Övriga byggnader

Garage
Förråd i huset samt i anslutning till garaget

Uteplats

Två fina uteplatser varav en under tak

Bilplats

Garage samt uppfart

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

29 586 SEK varav:
Uppvärmning: 11 887 SEK
Försäkring: 5 899 SEK
VA: 10 200 SEK
Samfällighet: 1 600 SEK
I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel. I kostnaden för vatten och avlopp ingår även kostnaden för renhållning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 505 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 138 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 367 000 SEK.
Värdeår: 1976
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bondeby GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1973-08-29)

Pantbrev

14 st om totalt 2 380 000 SEK

Renoveringar

1977

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy