Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 300 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Skimmelvägen 14, Laröd, Helsingborg
Typ
Radhus
KVM
122 kvm
Tomt
272 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Friköpt radhus i attraktiva Laröd. Fem rum & kök om 122kvm. Garageplats & förråd finns. Välkommen!

Nu kan vi erbjuda detta mycket trevliga radhus i Laröd om 122kvm, fördelat på fyra rum & kök. Ett härligt familjeboende med bekvämligheter som skola, natur och aktivteter inom nära räckhåll. Renoverat med omsorg och inflyttningsklart för nästa köpare!

Här möts man direkt vid ingången av ett behagligt ljusflöde i och med den luftiga dispositionen. På entréplan finner vi stora sociala ytor med både vardagsrum och matsal öppet i ett. Snyggt IKEA-kök (-16) med fullutrustad maskinpark och mindre matplats i anslutning. På samma våningsplan finner vi goda avhängningsmöjligheter, grovkök med tvättmaskiner från 2019, samt ett helkaklat badrum. Från hallen tar vi trappan upp till övervåningen. Här finner man tre bra sovrum, varav ett master-bedroom med egen lyxig walk-in-closet. Mellan rummen finner vi ytterligare ett helkaklat badrum med duschhörna. Invändigt håller samtliga ytskikt väldigt hög standard.

Radhuset erbjuder en stenlagd framsida i västerläge med gott om plats för utemöblemang. På baksidan finns stor potential att skapa en egen oas för den kreativa köparen. På tomten finner vi ett tillhörande förråd med gott om förvaringsplats och till radhuset ingår en garageplats.

Här bor nästa köpare i ett populärt och omtyckt kvarter. Laröd är känt för sin familjära atmosfär, men samtidigt för närheten till natur, grönområden, strand och aktiviteter. Förskolor och skolor (0-9) finner vi inom nära räckhåll. För pendlar finns goda kommunikationer in till Helsingborg C och för bilpendlaren finns 111:an samt E4/E6 inom nära räckhåll.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉPLAN
Entré/hall
Välkomnade bostad med gott om ljusinsläpp. Avhängningsmöjligheter direkt på höger hand, där vi finner en rymlig skjutdörrsgarderob. Hallen tar oss vidare till våningen samtliga rum. På golvet vilar ett snyggt vitlaserat ekgolv, och samtliga väggar är vitmålade med undantag för enstaka fondvägg i vardagsrum och sovrum.

KÖK
Snyggt IKEA-kök med vita köksluckor, glasliknande stänkskydd och en vit bänksskiva. Köket är utrustat med två stycken kombinerade kyl/frys, ugn och micro i högskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt köksfläkt. I köket finner vi plats för ett matbord för 4-6 sällskap.

VARDAGSRUM/MATSAL
Stort härligt allrum med möjlighet att dela in efter behov. Här kan du möblera med soffmöblemang, stort långbord för större middagar, alternativt att man reser en vägg och återställer det fjärde sovrummet.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2013. Grå klinker vilar på golvet och mattvitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med följande: wc, badkar, kommod med underskåp, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

GROVKÖK
Praktiskt grovkök med goda tvättmöjligheter. På golvet vilar en slitstark klinker. Utrustning: tvättmaskin (Bosch -19), torktumlare (Bosch -19).

OVANVÅNING
MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. I anslutning finner vi en bekväm klädkammare.

SOVRUM x2
Två bra sovrum intill varandra, möbleras med säng, skrivbord och garderob om så önskas.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2013 med grå klinker och mattvitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med: wc, duschhörna, handdukstork, vask med underskåp, spegel, förvaringsskåp samt golvvärme.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Skimmelsvägen 14.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Grimskaftet 17, Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 122 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 272 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plans radhus

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: 1 ½ plans radhus
Grundläggning: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme (nyinstallerad -09)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 14 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2016-03-04
Energiprestanda primärenergital: 147 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv.

Internet

Ansluten till stadsnät samt Comhem.

Uteplats

Stenlagd framsida med stor social möblemangsyta. Trevlig gräsplätt på baksidan med möjligheten att kunna skapa en oas för den intresserade köparen.

Bilplats

Garageplats i länga ingår. Gratis p-plats finns på gatan.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

35 312 SEK varav:
Uppvärmning: 12 942 SEK
Försäkring: 3 169 SEK
Elektricitet: 8 401 SEK
Samfällighet: 10 800 SEK
Sophämtning samt kallvatten ingår i samfällighetsavgiften.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 192 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 457 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 735 000 SEK.
Värdeår: 1990
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Starkström, 1283K-15532.3
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Grimskaftet GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2012-02-23) Detaljplan (2007-03-08) Stadsplan (1988-01-28)

Pantbrev

6 st om totalt 3 004 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy