Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Åkervägen 8, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
99 kvm
Tomt
745 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Välkommen till detta charmiga och välskötta enplanshus i Haraldsbo med en perfekt tomt för dig som vill kunna strosa runt på en egen liten gräsmatta! Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till skola, dagis, matvarubutiker och den populära sjön Runn som erbjuder vackra promenadstråk. Här erbjuds ett välplanerat och fräscht hus i genomgående bra skick. Ett barnvänligt boende i en plan med stora sällskapsytor, härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck.

I detta hem hittar du ett stilrent, välplanerat och yteffektivt kök med rejäl köksbänk, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns ett ljust och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, trevlig braskamin, generösa sällskapsytor samt tre sovrum. Badrummet är stort och praktiskt med toalett, dusch, badkar, handfat, tvättmaskin och förvaringsskåp. Stor klädkammare med spotlights som just nu nyttjas som kontor. Från vardagsrummet och köket når du den härliga altanen som ligger under tak.

Till huset hör en lättskött och härlig tomt med välskött gräsmatta, friggebod och ett förråd. Garage på tomten med separat del för förvaring.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en funktionell hall med klädhängare. Här erbjuds vackert mönstrad tapet och bröstpanel och klinkergolv.

Kök
Ett stilrent, välplanerat och yteffektivt kök med rejäl köksbänk, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett ljust och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och braskamin. Rummet har tapetserade väggar och ljust golv.

Sovrum1
Sovrum i anslutning till hallen och vardagsrummet. Ljust golv och tapetserade väggar.

Sovrum 2
Ett stort och lättmöblerat sovrum med plats för säng och nattduksbord. Tapetserade väggar och ljust golv.

Sovrum 3
Ett lättmöblerat rum med plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har tapetserade väggar och ljust golv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Ett stort och praktiskt badrum med toalett, dusch, badkar, handfat, tvättmaskin och förvaringsskåp. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Haraldsbo 5:17, Falun kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 99 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 745 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1959
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburet genom elpatron + luftvärmepump.

TV

Antenn

Internet

Stadsnät går att koppla in vid tomtgräns

Uteplats

Altan

Bilplats

Garage & Parkering

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

29 380 SEK varav:
Uppvärmning: 18 000 SEK
Försäkring: 3 500 SEK
VA: 6 500 SEK
Renhållning: 1 380 SEK
Kostnaden för el ingår i uppvärmning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 430 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 816 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 614 000 SEK.
Värdeår: 1959
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1981-02-11)

Pantbrev

11 st om totalt 1 587 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy