Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 850 000 SEK
Adress
Bysjöstrandvägen 8, Åtvidaberg
Typ
Friliggande villa
KVM
132 kvm
Tomt
413 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nya moderna funkishus utmed Bysjön

Precis intill Bysjön i vackra omgivningar ligger dessa nyuppförda funkishus med en modern och praktisk planlösning där ljus och rymd präglar boendet.
För att man fullt ut skall kunna njuta av utsikten över vackra Bysjön, så är tomterna placerade i en solfjäder. De 132 kvm stora husen är byggda i två plan, på entréplan är det en ljus öppen planlösning med stora fina fönsterpartier. Ett sovrum, badrum samt tvättstuga ryms också på entréplan. På övervåningen finns sovrum, ett fint badrum med dusch samt en underbar balkong/terrass som ger huset en härlig karaktär och skön sommarkänsla. Här finns även egen carport, två uteplatser och ett rejält förråd.

Sätter man sig på cykeln så når man centrum på några minuter, i centrum finns all service för vardagshandel. Skolor och anläggningar för fritidsaktiviteter ligger med promenadavstånd från husen. En av länets vackraste och finaste golfbanor ligger utmed Bysjön också, så till golfbanan tar man sig enkelt.

Beskrivning

På entréplan möts av en rymlig ljus hall med klinkergolv, fortsätter man in finner man ett modernt kök, med den senaste utrustningen och en öppen ljus planlösning in mot vardagsrummet. Vardagsrummet har parkettgolv och fönster åt flera håll, från vardagsrum når man trädäck och gräsytor. Ett sovrum, ett badrum och en tvättstuga ryms också på entréplan.
På övervåningen finns två sovrum ett badrum med dusch samt allrum/tvrum från vilket man når den underbara terrassen med fin utsikt ut över sjön.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Fjärilen 7, Åtvidaberg kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 132 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Färdiga gräsytor på både fram och baksida. Asfalterat på framsidan mot carport och stenlagd entré.
Storlek: 413 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Övrigt: Nybyggda hus som färdigställdes 2019.
Grundläggning: Betongplatta med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Papp
Fönster: Aluminiumklädda fönster av trä
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Vattenburen golvvärme på bottenplan och vattenburna radiatorer på plan 2. Tilluft via springventil i fönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump typ Nibe

Energideklaration

Status: Behövs ej
Energiprestanda primärenergital: 55 /kWh per kvm och år

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

På baksidan med utgång från vardagsrummet är det trädäck och på övervåningen är det utgång till underbar altan med bedårande utsikt över sjön.

Bilplats

Öppen carport

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 800 SEK varav:
Uppvärmning: 8 000 SEK
Försäkring: 4 500 SEK
VA: 4 500 SEK
Renhållning: 3 000 SEK
Elektricitet: 7 800 SEK
Dessa siffror är en uppskattning då ingen bott i huset än.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 939 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 750 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 189 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Underhåll, 0561-14/25.15
Rättigheter last: Last: Officialservitut Underhåll, 0561-14/25.6
Planbestämmelser: Detaljplan (2013-11-27)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy