Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK
Adress
Lugna gatan 4, Enskede - Pungpinan, Skarpnäck
Typ
Friliggande villa
KVM
74 kvm, biarea 59 kvm
Tomt
536 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

KOMMANDE FÖRSÄLJNING TILL HÖSTEN - Charmig småvilla anno 1928 belägen i charmiga Pungpinan!

Välkomna att låta er förföras av denna charmiga småvilla anno 1928 - perfekt för den lilla familjen, eller för dig som på sikt vill bygga till. Fint belägen i charmiga Pungpinan och med gångavstånd till affärer, kommunikationer, skolor, förskolor och fantastiska Nackareservatet. Lagom stor, friköpt trädgårdstomt inramad av frodig grönska, och med ett fint sydvästläge.

Mer information och fullständig beskrivning läggs ut när det blir dags att visa huset.
Ser fram emot att träffa er på visning! Välkommen hem!

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Pungpinan 1, Stockholm kommun, Skattesats 30.76%.

Församling

Skarpnäck.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 74 kvm, biarea 59 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 536 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1928
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 619 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 192 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 3 427 000 SEK.
Värdeår: 1929
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1927-03-05) Stadsplan (1926-12-30)

Pantbrev

3 st om totalt 2 888 934 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy