Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solhagavägen 92, Spånga Nälsta, Stockholm
Typ
Villa
KVM
138 kvm
Tomt
1 035 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

GRANNE MED PARKEN!

Välplanerad famijevilla från 1973, byggt i 1,5 plan. Den fina villan har ett exceptionellt barnvänligt läge, granne med generös park... därtill kommer egen tomt om hela 1.035 friköpta kvm! På tomtens lekvänliga ytor röjer barnen runt i skyddad miljö, då de har blivit lite större fortsätter leken på andra sidan tomtgräns med gräsytor och populära Starboparken på kort promenadavstånd! En av bostadens stora tillgångar är det underbara trädäcket i soligt söderläge, här ryms både solsängar och den generösa loungemöbeln samt matbordet. Del av trädäcket ligger under skyddande tak... perfekt för goda grillmiddagar de sköna sommarkvällarna, även då lätta sommarregnet faller!

- DET SOLIGA ENTRÉPLANET. I den generösa hallen finns utrymme för hela familjens ytterkläder och skor, här finns både öppen avhängningsyta och dold förvaring i rymliga garderober. Det lättarbetade köket har gott om avställningsytor och förvaringsskåp som rymmer serviser, skålar och vackra glas, här finns även utgång till tomten i västerläge. i anslutning till köket ligger matrummet som rymmer stora familjen till bords. Vardagsrummet i vinkel har fönster i tre väderstreck och utgång till det soliga trädäcket i söderläge samt till trädgården i väster. Rummet delas lätt av om familjens bohov av sovrum växer! På planet finns även master bedroom samt ett helkaklat badrum med tvättstuge-del.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN. Här finns ytterligare tre fina sovrum samt ett mysigt tv-rum med två takfönster. På planet finns även ett helkaklat duschrum med wc, två klädkammare samt uppgång till förvaringsutrymme på vind.

- ÖVRIGT. Det barnvänliga läget på Solhagavägen är perfekt för småbarnsfamiljen som vill göra det enkelt att lägga vardagspusslet! Här är det promenadavstånd till såväl skola som förskola samt buss som tar dig till Vällingby Centrum med tunnelbana eller till Spånga Torg med pendeltåg.
Välkommen till Solhagavägen 92!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy