Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skepparvägen 4, Bureå, Skellefteå
Typ
Villa
KVM
122 kvm
Tomt
1 133 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Miranda Nilsson
Ansvarig mäklare Miranda Nilsson

Övrig kontakt

Therese Stjärnesund
Övrig kontakt Therese Stjärnesund

Fin villa på trevlig hörntomt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga 1 1/2 plans villa i attraktivt kvarter!
Det första som möter dig i huset är en praktisk och fin hall med inbyggda garderober och klädhängare. Till vänster ligger ett ljust och öppet kök med fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Längre in finner du ett öppet och fint vardagsrum med braskamin. Badrummet är nyligen renoverat, smakfullt och funktionellt med golvvärme, förvaringsskåp, toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På övre plan ligger två sovrum i bra storlek varav den största har en egen klädkammare under snedtak.
Huset står på en stor och barnvänlig hörntomt i soligt läge med stora gräsytor, äppelträd, körsbärsträd och fina trädgårdsplanteringar. Vidbyggd praktisk carport samt varmgarage med motorport underlättar vardagen vintertid. Fina förvaringsmöjligheter utomhus i form av förråd och skjul.

Här på Skepparvägen 4 är det lätt att trivas då det mesta ligger inom gång- eller cykelavstånd. Bureå centrum når du med en kortare cykeltur och med 15 minuter i bilen når du Skellefteå centrum.

Bureå är en trivsam ort med ca 2500 invånare. Här hittar man både villakvarter och idylliska hästgårdar. Här kan man uppleva vacker natur, Bureälven, havsbad och ortens båthamn.
På torget i Bureå, som byggdes 2015, finner man Friskvårdskompaniet, Coop, restaurang/pizzeria, café, butiker, post, apotek, bensinmack och Bureå busstation. Vårdcentral och tandläkare finns i närheten av centrum. Orten har ett flertal förskolor samt skola åk f-9. I Bureå finns många fina vandringsleder, Bureberget erbjuder markerade vandringsstigar och rastplatser med eldstäder. Efter Linnéstigen passerar man fiskesjöar och skyddade grillplatser. Även Bureälven erbjuder fina fiske- och naturupplevelser. Bureå Badhus, havsbadet Danielsson och Tallbacka idrottsplats/ishockeyrink är andra populära besöksmål.
Till Skellefteås flygplats är det ca 6 km.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy