Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 25 aug 11:00 - 11:45
Anmäl dig gärna till visningen för bästa möjliga service
mån 26 aug 17:00 - 17:45
Anmäl dig gärna till visningen för bästa möjliga service

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 150 000 SEK
Adress
Prästbolsvägen 16, Lövnäs, Hammarö
Typ
Friliggande villa
KVM
98 kvm, biarea 98 kvm
Tomt
841 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väl omhändertagen villa i familjekärt område

Varmt välkommen till Prästbolsvägen 16 och detta väl omhändertagna 1-plansvilla med källare och vidbyggd garage. Här finner ni en pedantskött trädgård med rabatter, odlingar träd och buskar. En friggebod som kan användas som lekstuga eller som gästhus under sommaren. Huset har två uteplatser, båda under tak/markis där du kan avnjuta sol hela dagen. På entréplan finner ni ett vardagsrum med en centralt placerad eldstad och utgång till ena verandan. Köket renoverades 2006 och har bra förvaring i både över- och underskåp samt bekvämligheter som inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd samt diskmaskin. Här finns även plats för matbord invid fönstret. Vidare finns tre sovrum och gott om inbyggda garderober samt ett badrum med badkar. Källaren erbjuder stora förvaringsmöjligheter samt ytterligare ett stort sovrum med golvvärme -perfekt som tonårsrum eller gästrum. Rejäl tvättstuga/dusch med kakel och klinker även detta med golvvärme, extra wc samt utgång till det vidbyggda garaget. Stort plus för nytt tak, bergvärme och sommarvatten!

Lövnäs är ett av Hammarös mest populära områden med gångavstånd till fantastiska badplatser vid Vänerns strand och småbåtshamn. Cykelavstånd till den nybyggda Bärstadskolan (låg- och mellanstadium), Bärstad- och Kantarellens förskola samt Hammarlunden med sitt högstadium. Inom området även ett nybyggt gym, lekplatser, pulkabacke, skogsstigar och på vintern en spolad isbana. Täta bussförbindelser till Karlstad.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en klinkerbelagd hall och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och krokar. Tapetserade väggar en i ljus och diskret nyans.

VARDAGSRUM
Ett klassiskt parkettgolv och vita väggar. Centralt belägen finns eldstaden för mysig och effektiv uppvärmning under årets kallare dagar. Utgång till altanen i västerläge. De stora fönsterpartierna skänker rummet ett bra ljusinsläpp.

KÖK
Köket renoverades under 2006 med bra förvaring i både över- och underskåp bakom släta vita luckor. Träbänkskiva med bakomliggande grått kakel, gott om eluttag, delad kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, delad kyl och frys, diskmaskin samt gott om avställningsytor. Samtliga vitvaror från märket Cylinda är från renoveringsåret. Möjlighet finns att öppna upp väggen till vardagsrummet.

BADRUM
Med plastmatta på golv och väggar. Badkar, wc, handfat i kommod samt badrumsskåp. Fönster för bra ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

SOVRUM 1 (ca 11 kvm)
Parkettgolv och tapetserade väggar. Tre inbyggda garderober.

SOVRUM 2 -Master bedroom (ca 13 kvm)
Renoverat med ett vitbetsat parkettgolv och tapetserade väggar. Gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Två inbyggda garderober.

SOVRUM 3 (ca 7 kvm)
Parkettgolv och tapetserade väggar.

KÄLLARE

SOVRUM 4
Klinkergolv med golvvärme (vattenburen) och tapetserade väggar. Två högliggande fönster. Här finns gott om utrymme för möblemang och passar perfekt som ett avskiljt tonårs- eller gästrum.

DUSCH/TVÄTT
Rummet renoverades 2002 av firma med kakel och klinker (vattenburen golvvärme). Här finner ni dusch, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk med tvättho.

Vidare i källaren finns gott om förvaringsutrymmen i form av flertalet förrådsutrymmen, matkällare samt torkrum. Här finns även en wc med klinker på golvet och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktningsprotokoll

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lövnäs 8:6, Hammarö kommun, Skattesats 34.37%.

Församling

Hammarö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 98 kvm, biarea 98 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Grönskande trädgårdstomt med rabatter, planeringar, träd och buskar
Storlek: 841 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Grundläggning: Källare
Fasad: Tegel och träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Sommarvatten finns till en kostnad om 400 kr/året.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme
Elförbrukning: 11 600 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-08-05

TV

TV via parabol.

Fiber finns i gatan att dra in till en kostnad om 12900 kr + 60 kr mån i nätserviceavgift inkl. moms. (hammarostadsnat.se)

Internet

Internet via ADSL.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med klinkergolv, golvbrunn och vatten/avlopp. Förvaringsutrymme på garagets vind.

Friggebod

Uteplats

Uteplats 1: Stenlagd uteplats på framsidan av huset i söderläge med markis.
Uteplats 2: Altan med tak i västerläge.

Bilplats

Asfalterad uppfart med plats för två bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

30 850 SEK varav:
Försäkring: 4 200 SEK
VA: 5 500 SEK
Renhållning: 1 850 SEK
Elektricitet: 19 300 SEK
El avser även uppvärmning

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 095 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 335 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 760 000 SEK.
Värdeår: 1962
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1979-12-07) Tomtindelning (1961-06-12)

Pantbrev

5 st om totalt 757 000 SEK

Renoveringar

2018: Målning garage
2015: Tak renoverat med ny papp, läkt, takpannor samt vindskivor
2006: Kök renoverat
2002: Installerat bergvärme
2002: Tvättstuga renoverad, utfört av firma

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy