Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rådagatan 16, Farsta/Farsta strand/Larsboda, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
91 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
100 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Ljust och perfekt planerat radhus på friköpt tomt

Välkommen till ett ljust och hemtrevligt radhus på Rådagatan 16 på friköpt tomt där det känns att varje kvadratmeter är noga uttänkt. Här erbjuds ett boende med bra planlösning, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär.
Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med hatthylla, garderober, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stilrent, härligt och fräscht kök. Badrummet är nyligen renoverat, fräscht och stilrent med badkar, dimbara spotlights, golvvärme, förvaringsskåp, handfat, kommod och toalett.
Här ingår en tomt om 100 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga, insynsskyddade och fina uteplats, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Samfälligheten är välskött och solid med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som tvättstuga och lekplats.
Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Farsta strands hjärta. Trevligt boende i attraktivt område nära sjön Magelungen med kanoting, kräftfiske, skridskoåkning och utomhusbad. Gångavstånd till Ågesta friluftsområde med golfbana, ridning, motionsslingor, utomhusgym och svamplockning. Här bor du med närhet till Farstahallen med simhall och sportaktiviteter och till Farsta Centrum som erbjuder ett stort utbud av affärer och annan service. Gångavstånd till suveräna kommunikationer med buss, pendeltåg och tunnelbana.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy