Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 295 000 SEK / som utgångspris
Adress
Brusewitz väg 23, Vega, Vega
Typ
Friliggande villa
KVM
87 kvm, biarea 95 kvm
Tomt
2 645 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort och charmigt hus med pool! Centralt, naturnära och familjevänligt läge i populära Vega.

Här erbjuds ett stort och charmigt hus i genomgående fint skick. Ett stilrent boende i ett plan med källarvåning med fint ljusinsläpp och två braskaminer. Bostaden har fräscha ytskikt och en härlig atmosfär. Här finns mycket att tycka om!

Till huset hör en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med pool, gästhus och ett förråd. Från tomten promenerar du rakt ut i skogen för att plocka bär och svamp.

Vega är en riktig familjeidyll där det är lätt att trivas! Här finns förutom härlig natur även goda kommunikationer, skolor och närhet till centrum med bra serviceutbud.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en fin och inbjudande hall med plats för kappavhängning. Här erbjuds tapetserade väggar och klinkergolv.

Kök
Ett ljust och modernt kök med generösa arbetsytor, gott om plats för större middagsbord och stolar samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Utrustning i form av induktionshäll, mikro och ugn i arbetshöjd, diskmaskin, kyl och frys (med ismaskin)

Vardagsrum
Ett öppet och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och utgång till den härliga altanen som ligger i bästa solläge! I vardagsrummet njuter du på kvällen med en tänd brasa som värmer och och pryder rummet. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Fyra sovrum
I bostaden finns fyra sovrum, tre av större karaktär och ett lite mindre. Två är belägna på övre plan och de andra på källarplan.

Badrum/sparum
Stort och rymligt badrum/sparum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalett, dusch, stort badkar, tvättmaskin, torktumlare, braskamin och bastu.

Duschrum
Duschrum på övre plan i anslutning till hallen. Här erbjuds kaklade väggar och klinker på golv. Utrustning i form av wc, handfat med kommod och duschhörna med glasväggar. Ett fönster tillför ett fint ljusinsläpp till rummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktning Brusewitz väg 23 Haninge.pdf Energideklaration.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Täckeråker 1:57, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 87 kvm, biarea 95 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Stor härlig plan tomt med pool. Från tomtens baksida promenerar du rakt ut i skogen.
Storlek: 2 645 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1949
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Grundläggning: Betong
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glas kopplade, 3-glas isol, 3-glas kopplade
Ventilation: Mekanisk
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärmepump

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 112 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2011-03-14

Övriga byggnader

Det finns ett isolerat gästhus på tomten.

Uteplats

Gott om plats för ett flertal bilar på uppfarten

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Den årliga driftkostnaden uppgår till ca 41 000 kr och fördelar sig på el, VA, sotning, renhållning och försäkring. Obs att driftkostnaderna varierar beroende på antal personer i hushållet, förbrukning och el-avtal.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 362 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 566 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 796 000 SEK.
Värdeår: 1949
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2002-08-19)

Pantbrev

10 st om totalt 3 640 000 SEK

Tillträde

Enl. ök.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy