Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fafnerstigen 7, Djursholm, Danderyd
Typ
Villa
KVM
226 kvm, biarea 86 kvm
Tomt
2 001 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Charmig 20-tals-villa med utsikt över Ösbysjön

På Fafnerstigen bor man både idylliskt lantligt och centralt. Att ha Ösbysjön som närmaste granne är en fantastisk tillgång. Här kan man bada under sommarhalvåret och åka skridskor på plogad bana under vintern. Under höst och vår (och tidiga mornar) har man sjön mer för sig själv och kan, som nuvarande ägare, utöva pilates på bryggan. Närheten till Ösby Station gör att kommunikationerna med stan är mycket goda. På bara 10 minuter är man på Östra Station/Tekniska Högskolan.

Villan är uppförd 1923 i två plan med inredd vind och källare. En stor outnyttjad byggrätt finns, vilket innebär att man kan bygga till med minst 100 kvm/plan samt därutöver ett dubbelgarage.

Entréplanet består av vardagsrum med öppen spis och matsal i fil. Från matsalen kommer man ut på stenlagd uteplats i rakt söderläge. Köket är stort och gemytligt med öppen spis och sittplats för 6 personer. På det övre planet finns tre bra sovrum, varav ett större av master bedroom-karaktär. Här har man utgång till balkong med strålande utsikt över Ösbysjön. Den övre hallen har en öppen spis och är ett bra tv-rum.

På vinden finns två inredda sovrum och ett mindre badrum med dusch. I källaren finns generösa förvaringsmöjligheter samt rymlig tvättstuga.

Tomten om 2001 kvm är omgärdad av häckar och buskar och helt insynsskyddad. Det finns flera fruktträd och runt uteplatsen i söder växer härdig vintergröna med sina blålila blommar. Mot Ösbysjön och Fafnervägen finns en grind, vilket gör att man har nära till morgondoppet.

Fafnerstigen ligger centralt i Djursholm med närhet både till Djursholms Torgs stora serviceutbud och flertalet skolor och förskolor, som Ekebyskolan (åk 0-6) på Fafnervägen, Vasaskolan (åk 0-6) på Vendevägen och Hildingavägens förskola på gatan med samma namn. Även högstadium (Viktor Rydbergs Samskola) och gymnasieskola (Viktor Rydbergs Gymnasium) ligger i närområdet. Mycket goda kommunikationer till stan med Roslagsbanan från Djursholms Ösby. På Danderydsvägen finns dessutom en direktbuss till tunnelbanan vid Mörby Centrum/Danderyds Sjukhus.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy