Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Buxbomsvägen 46, Hedvigslund, Älta
Typ
Villa
KVM
131 kvm
Tomt
313 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelhus i två plan med suverän tomt

Snart kan vi äntligen erbjuda det mest eftertraktade läget i Hedvigslund! Anmäl intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till Buxbomsvägen 46 - Ett representativt kedjehus i gavelläge byggt 2012 om två plan med omgärdande tomt i populära och barnvänliga Hedvigslund.
Med vacker och lättskött trädgård i insynsskyddat västläge emot skogen, 3 sovrum med möjlighet till 4, två badrum, två allrum, carport med förråd intill huset och med högkvalitativa materialval rakt igenom går inget annat i tanken än att trivas från första stund.

- Två plan med exceptionell förvaring såväl inne som ute
- Vacker och lättskött trädgårdstomt mot skogen i bästa solläge
- Uteplats på baksidan delvis under tak och med en markis samt spabad
- 3 sovrum med möjlighet till 4 samt 2 allrum
- Carport med förråd intill huset
- I populära och barnvänliga Hedvigslund, nära bussar, skolor och matbutiker.

I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund i Älta beläget endast 15 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen. Här finns närhet till flertalet skolor/förskolor, härlig natur och badsjöar, kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan samt till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta & Tyresö centrum ligger endast en kort bit bort. I direkt närhet finns vacker parkliknande miljö med tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats.

Fastigheten innehar en stor hörntomt i insynsskyddat västläge mot skogen med sol från lunch till sena kvällen.Tomten är plan och lättskött med mindre planteringar både på framsidan och baksidan.
Baksidan bjuder på en stor gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen samt en väl tilltagen uteplats med spabad. Altan är delvis belägen under tak och har en markis, här finns plats för både en matgrupp och en loungegrupp.

Huset har en genomgående mycket smakfull interiör där funktion möter stilren minimalism. Materialvalen är högklassiga rakt igenom med nyanser och färgval i sobra skalor, därtill välplanerade umgängesytor som tillsammans skapar ett drömhus för den sociala familjen med höga krav på sitt boende.

Entréplan innehar ett magnifikt kök där varje detalj är noga slipad med bra arbetsytor. Mängder av förvaring samt full utrustning ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. Intill köket finns även plats för stor matgrupp vid fönster och utgång till framsidan.

Vardagsrummet beläget med utgång till baksidan av huset innehar stora fönsterpartier som skänker planet ett massivt ljusinsläpp såväl som en sällsynt karaktär för området med sitt läckra skogsläge.
Här finns det generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel eller en myshörna framför braskaminen som skänker värme och höjer mysfaktorn.
Öppna upp dörren till baksidan så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna.
Här kan ni njuta av ett dopp i det härliga spabadet, eller varför inte ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj medan barnen springer och leker på gräsmattan?

På entréplan finns även en tvättstuga samt ett rymligt badrum.

Övre planet erbjuder tre befintliga sovrum i separata delar, med möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Alla tre sovrummen har platsbygg garderob och det största sovrummet har även utgång till balkongen. Allrummet med plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang kan även göras om till ett fjärde sovrum.Övre plan erbjuder även ett rymligt badrum i stilren utformning och en klädkammare.

På det stora hela ett fantastiskt kedjehus i ett tryggt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.
Anmäl ert intresse för att informeras löpande och missa inte visningarna,

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Övrigt

Att bo i pittoreska Älta innebär att du erhåller det bästa av två världar där det rika friluftslivet med flertalet badsjöar, motionsslingor, naturreservat samt ett mycket rikt idrottsliv mixas med alla de praktiska delar som familjen kräver.
Här har ni alltid närhet till populära skolor, busshållplatser, dagligvaruhandel, idrottsplatser samt Stockholms olika infarter.
Älta Centrum erbjuder restauranger, gym, apotek, vårdcentral, dagligvaruhandel mm. På kort bilfärds avstånd når ni grannkommunen Tyresö med Willys, Lidl, ICA kvantum samt ett stort utbud i sin centrumgalleria.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älta 35:235, Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 131 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Plan och fin tomt i gavelläge mot skogen. Några vackra planteringar på både framsidan och baksidan. Västläge på baksidan med sol från lunch till kvällen.
Storlek: 313 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt aluzink
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump - vattenburen

TV

Fiber.

Internet

Fiber.

Uteplats

På baksidan finns en väl tilltagen altan delvis under tak och med en markis samt ett trevlig spabad. Inssynsskyddat läge mot skogen, här kan ni njuta av solens strålar från lunch och fram till kvällen.
På framsidan finns en mindre stenlagd uteplats, omgärdad av vackra planteringar.

Bilplats

Carport för en bil samt att det finns plats för två bilar framför carporten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

29 065 SEK varav:
Uppvärmning: 10 000 SEK
VA: 7 065 SEK
Elektricitet: 12 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:71, Samfällighet: Nacka Älta S:124
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2009-06-10) Detaljplan (2007-06-18)

Pantbrev

1 st om totalt 2 500 000 SEK

Renoveringar

2017 Byggt ut terrassen på baksidan. Installerat ett spabad från Hydropool.
2016 Byggt igen öppning i bjälklag på över plan och inrett allrum. Allrummet blev därmed 4,5 kvm större.
2016 Installerat en ångdusch från Tylö.
2013 Isolerat förrådet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy