Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK
Adress
Rosenvägen 56, Sunnersta, Uppsala
Typ
Friliggande villa
KVM
186 kvm, biarea 173 kvm
Tomt
853 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Rymlig & välplanerad villa i populära Sunnersta

Vad sägs om en egen BIOSALONG?! Välkommen till en gedigen och smakfullt renoverad villa med något alldeles extra! Till detta finns ett stort garage med automatiserad port, en altan i fint solläge och i ett ypperligt läge med naturen precis bakom huset. Letar ni efter ett boende med modern stilfull charm, mycket ljusinsläpp och generösa ytor har ni verkligen hittat rätt!

På husets entréplan möts man av en rymlig och välkomnande hall med en tjusig gästtoalett. Vidare leder hallen till ett välutrustat kök, vardagsrum och ett praktfullt master bedroom med eget badrum med dusch, heltäckningsmatta och ett stort walk-in-closet vilket även kan fungera perfekt som barnkammare. I vardagsrummet finns även en stor matsalsdel mot köket och ett salongsrum som är avskilt med ett par förtjusande glasdörrar.

Övervåningen består av ett stort allrum med två takfönster, ett gediget sovrum med egen klädkammare, ett mindre sovrum, badrum med dusch och ett förråd. På källarplan finns ett stort rum som kan användas som sovrum, en biosalong med en öppen spis, ett stort förråd, ett rymligt skafferi för matvaror, en toalett, ett duschutrymme, tvättstuga, torkrum och ingång till garaget.

Sunnersta är ett av Uppsalas allra mest populära villaområden och ett trivsamt & lugnt område med närhet till Uppsala samt allt vad stadskärnan har att erbjuda. Inte långt från området ligger Alnäs och Skarholmen med badmöjligheter, kanoter, trevlig restaurang och båthamn. Vintertid har man även nära till Sunnersta skidbacke. Här bor du bekvämt med närhet till dagis och Sunnerstaskolan. Mataffärer och butiker finns i närliggande Gottsunda Centrum samt Rosendal. Läget bjuder på vackra promenadstråk längs med Fyrisån in till City och vill du ta bussen färdas du enkelt med stadsbussarna.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sunnersta 63:2, Uppsala kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Gottsunda.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 186 kvm, biarea 173 kvm.
Areauppgifter enligt mätning.

Rum

7 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Storlek: 853 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Grundmur: Leca-sten
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä/Betong
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster kopplade
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärmepump
Elförbrukning: 26 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-06-04

Internet

Fiber via Bredband2.
239 kr månaden.

Övriga byggnader

Stort garage med eldriven garageport. Ingång från källarplan och från baksidan vid altanen.

Uteplats

Stor altan på husets baksida, i övrigt planerad tomt med gräsmatta, träd och buskar.

Bilplats

Garage samt flertal parkeringsplatser framför entrén.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

53 878 SEK varav:
Uppvärmning: 26 000 SEK
Försäkring: 11 298 SEK
VA: 4 900 SEK
Renhållning: 1 812 SEK
Elektricitet: 7 000 SEK
Övrigt: 2 868 SEK
Uppgifter är enligt säljarens nuvarande kostnader, uppvärmning och el är fördelat enligt schablon. Försäkringen innefattar ett mycket utökad skydd. Posten övrigt är kostnad för bredband.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 368 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 908 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 460 000 SEK.
Värdeår: 1970
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1969-06-24) Tomtindelning (1965-12-22)

Pantbrev

5 st om totalt 4 279 000 SEK

Renoveringar

2008: Bergvärmepump

2013: Badrum entréplan
Badrum övervåning
Dränering baksida samt del av långsida

2014: Ny elcentral samt delvis ny el

2017: WC entreplan & källarplan

2019: Dusch/relax källarplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy