Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rosenvägen 56, Sunnersta, Uppsala
Typ
Friliggande villa
KVM
186 kvm, biarea 173 kvm
Tomt
853 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Rymlig & välplanerad villa i populära Sunnersta

Vad sägs om en egen BIOSALONG?! Välkommen till en gedigen och smakfullt renoverad villa med något alldeles extra! Till detta finns ett stort garage med automatiserad port, en altan i fint solläge och i ett ypperligt läge med naturen precis bakom huset. Letar ni efter ett boende med modern stilfull charm, mycket ljusinsläpp och generösa ytor har ni verkligen hittat rätt!

På husets entréplan möts man av en rymlig och välkomnande hall med en tjusig gästtoalett. Vidare leder hallen till ett välutrustat kök, vardagsrum och ett praktfullt master bedroom med eget badrum med dusch, heltäckningsmatta och ett stort walk-in-closet vilket även kan fungera perfekt som barnkammare. I vardagsrummet finns även en stor matsalsdel mot köket och ett salongsrum som är avskilt med ett par förtjusande glasdörrar.

Övervåningen består av ett stort allrum med två takfönster, ett gediget sovrum med egen klädkammare, ett mindre sovrum, badrum med dusch och ett förråd. På källarplan finns ett stort rum som kan användas som sovrum, en biosalong med en öppen spis, ett stort förråd, ett rymligt skafferi för matvaror, en toalett, ett duschutrymme, tvättstuga, torkrum och ingång till garaget.

Sunnersta är ett av Uppsalas allra mest populära villaområden och ett trivsamt & lugnt område med närhet till Uppsala samt allt vad stadskärnan har att erbjuda. Inte långt från området ligger Alnäs och Skarholmen med badmöjligheter, kanoter, trevlig restaurang och båthamn. Vintertid har man även nära till Sunnersta skidbacke. Här bor du bekvämt med närhet till dagis och Sunnerstaskolan. Mataffärer och butiker finns i närliggande Gottsunda Centrum samt Rosendal. Läget bjuder på vackra promenadstråk längs med Fyrisån in till City och vill du ta bussen färdas du enkelt med stadsbussarna.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy