Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 480 000 SEK
Adress
Skräddarvägen 35, Eskilstuna
Typ
Friliggande villa
KVM
148 kvm, biarea 144 kvm
Tomt
1 268 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Representativ etagevilla med extra allt

Representativ och härlig etagevilla med mycket generösa utrymmen. Ljus och fin sällskapdel om ca 45 kvm. Rymligt kök med köksö samt allrum med öppen spis. Fyra bra sovrum. Varav "master bedroom" med dressingroom och egen ingång till badrum. Relax med mindre bassäng och bastu. Utomhuspool, uterum samt balkonger. Mycket generösa biutrymmen samt vidbyggt dubbelgarage. Separat ingång via källarplan, perfekt om man önskar bedriva verksamhet hemma. Bergvärme och fiber. Tak med glaserat tegel. Friköpt tomt om hela 1 268 kvm i slutet av återvändsgata. Närhet till skola, förskola, shopping i Tunapark samt Parken Zoo

Beskrivning

Entréplan: Ljust och fint vardagsrum om nästan 45 kvm, med matsalsdel och fin stavparkett. Rymligt kök med köksö från 2013 med ljus inredning och stor matplats. Entréhall med marmorgolv. Gäst-wc. Från vardagsrummet har man utgång till inglasat uterum.

Övre etaget: Master bedroom med dressing room och access till badrummet. Ytterligare två stora sovrum - båda med utgång till balkong med eftermiddagssol. Sovrummen ligger mellan 13-16 kvm i storlek. Originalbadrum med kakel och klinker. Rymlig hall. Parkett på hela våningsplanet.

Nedre etaget: Stort allrum med murad öppen spis (kontrollerad och godkänd) och blyinfattade fönster. Relaxavdelning med bastu, dusch och liten bassäng (kopplad på utomhuspoolens rening och uppvärmning) samt extra wc. I nuläget står ett bubbelbadkar i bassängdelen.

Källarplan/sluttningsplan: Stort hobbyrum med utgång till det vidbyggda dubbelgaraget. Ett sovrum med separat ingång - perfekt för tonåringen. Två klädkammare samt matkällare. Tvättstuga och pannrum med praktisk groventré.

Utrustning kök: varmluftsugn, häll, fläkt, microvågsugn, diskmaskin och kyl och frys.
Utrustning tvätt: Tvättmaskin och torkskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration-Skräddarvägen35.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Glasyren 2, Eskilstuna kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 148 kvm, biarea 144 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Generös och lättskött trädgårdstomt med körsbär-, päron- och äppelträd.
Storlek: 1 268 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1971
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Stomme: Trä (Myresjöhus)
Bjälklag: Betong
Fasad: Mexitegel
Tak: Glaserat tegel
Fönster: 3-glasfönster (Huvudsakligen)
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme samt luft-luftvärmepump
Elförbrukning: 23 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 108 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2011-10-12

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

Inglasat uterum som nås via vardagsrum, generöst soldäck samt två balkonger

Bilplats

Vidbyggt, isolerat och uppvärmt garage om ca 40 kvm för två bilar. Automatiska garageportsöppnare.
Uppställningsplats för två bilar på uppfarten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

48 140 SEK varav:
Uppvärmning: 35 860 SEK
Försäkring: 500 SEK
VA: 8 880 SEK
Renhållning: 2 900 SEK
Försäkringskostnad är beräknad enligt schablon. Obs! 10 personer i hushållet. Posten uppvärmning innehåller även hushållsel.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 996 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 929 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 067 000 SEK.
Värdeår: 1971
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1970-02-16) Stadsplan (1969-02-25)

Pantbrev

3 st om totalt 3 527 000 SEK

Renoveringar

Bergvärme installerad 1996, ny pump ca 5 år sedan. Byte av fönster 2002. Nytt kök 2013. Nytt badrum vid bastu/relax 2016. Duschkabin i badrum på etageplan 2016. Hobbyrum golv 2016. Trall och marksten runt pool 2018. Ytskikt sovrum 2018. Nya toalettstolar 2018.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy