Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hammarlunds gränd 20, Sofieberg, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
168 kvm
Tomt
357 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välplanerat hus i funkisstil i direkt närhet till Drevviken

Välkommen Hammarlunds Gränd 20 och till detta tilltalande funkishus med närhet till såväl sjön Drevviken som skolor, förskolor och bra kommunikationer. Ett utmärkt läge i området gör att man har fin vy över sjön.

Redan vid infarten till detta fina och exklusiva område infinner sig en bra magkänsla som förstärks ju mer du ser och upplever av kvarteret.
Ett unikt och exklusivt hus från 2008 med en fin utsikt från delar av huset över sjön Drevviken och den intilliggande naturen. Ett lugnt och naturskönt boende endast 20 minuter från storstadens puls.

Det första man möts av när man kliver in i huset är det härliga ljusinsläpp från de stora fönstren i typisk funkisstil samt den generösa takhöjden som ger extra rymd i båda våningsplanen. Huset erbjuder en funktionell och modern design som ger ett boende i en öppen luftig och mycket trivsam miljö.

Huset är mycket välplanerat med två våningar varav entréplanet består av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder bla i en garderob med skjutdörrar. Från hallen når du ett av sovrummen/kontor. Öppen trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum med en kamin i mitten som sprider värme och höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet når man uteplatsen där man kan njuta av den fina sjöutsikten, här smälter inne och ute ihop och terrassen blir en del av hela den här sociala delen.
På det här planet finns även ett duschrum och ett klädvårdsrum

Den ljusa och trevliga övervåningen består av ett allrum med utgång till balkong. Tre bra sovrum varav master bedroom bjuder på en strålande utsikt. Möjlighet finns här att göra ytterligare ett sovrum om så skulle önskas.
Stort badrum med både badkar, dusch och separat wc. Klädkammare.
Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen.
I direkt anslutning till huset finns ett garage med förråd samt plats för 1 bil på framsidan.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, från förskoleklass till årskurs 9. Inom gångavstånd når du Trollbäckens centrum och flera restauranger bla Kumla Herrgård som bjuder på 1700 tals miljö.
Flera trevliga bad finns i närheten, det som ligger närmast är Kumlabadet som erbjuder sandstrand och cafeteria.
Kommunikationer med direktbussar in till Stockholm C och Gullmarsplan, dessa tar ca 15-20 minuter. Även Nacka och Haninge når man från Trollbäckens Centrum.

Välkommen Hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy