Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johan Banérs väg 31, Stocksund, Danderyd
Typ
Friliggande villa
KVM
118 kvm, biarea 116 kvm
Tomt
1 258 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Mycket välunderhållen familjevilla med pool

Mycket trivsam familjevilla på lugn lokalgata nära Värtan. Underbart solig och insynsskyddad trädgårdstomt med pool, som gränsar mot allmänning. Huset har löpande renoverats och även byggts ut under nuvarande ägarens innehav. Entréplan med vardagsrum, matplats och kök i anslutning och i samspel med varandra. Från köket och vardagsrummet når man altan, pool och trädgård. Invid den öppna spisen har man skapat en trevlig tv-hörna. Våningsplanet har 3 sovrum. I souterrängplanet finns ytterligare ett sovrum. Totalt har villan två helkaklade badrum. Stort garage i huset. Genomgående vattenburen golvvärme via bergvärmeanläggning.

Husets placering på tomten gör att tomtytan utnyttjas optimalt. Trädäck i anslutning till poolen på husets baksida med fint solläge. Plana och barnvänliga gräsytor i anslutning till däcket. Tomten gränsar i norr mot allmänning, vilket gör att man har ett helt ogenerat läge.

Johan Banérs väg har ett bra läge i Stocksund och på gränsen till Djursholm. Nära de fina promenadstråken längs vattnet vid Värtan och Djursholms Torgs stora och trevliga utbud av restauranger och butiker samt Stocksunds centrum. Även de barnvänliga gräsytorna vid Gränsgärdet ligger i närområdet liksom Stockhagens IP med både fotbollsplaner och skridskobana resp. ishockeyrink. Goda kommunikationer till stan med buss till Danderyds sjukhus eller via Roslagsbanan. Kornvägens Förskola ligger ca 500 m från huset och Långängsskolan (åk F-3) resp Vasaskolan (åk F-6) på cykelavstånd, liksom Mörbyskolan (åk 7-9) och Viktor Rydbergs Samskola (åk 7-9).

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy