Länk kopierad!
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 795 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Paddockvägen 14, Laröd, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
128 kvm
Tomt
576 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

1-planshuset för familjen som vill bo bekvämt!

FÖRBESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD!

Letar du efter det klockrena 1-planshuset för familjen? Varmt välkommen till Paddockvägen 14 i populära Laröd. Ett välskött hus för köparen som vill bo riktigt bekvämt!

Invändigt fördelar sig 128kvm på fyra rum och kök. Vi finner tre bra sovrum, varav ett större master-bedroom med eget utgång till trädgård. Sovrummen är praktiskt placerade på samma sida av huset med ett större helkaklat badrum i anslutning. Stilrent kök med köksö ligger halvöppet mot vardagsrum och matplats. Ett stort socialt allrum som rymmer dom där riktigt stora sällskapsbjudningarna. Härifrån når vi dessutom den lättskötta trädgården som ligger söderläge. Avslutningsvis bjuder huset på både grovkök och garage/förråd samt en riktigt trevlig framsida med stora möjligheter.

Här bor nästa köpare i ett populärt och omtyckt villakvarter. Laröd är känt för sin familjära atmosfär, men samtidigt för närheten till natur, grönområden, strand och aktiviteter. Förskolor och skolor (0-9) finner vi inom nära räckhåll. För pendlar finns goda kommunikationer in till Helsingborg C och för bilpendlaren finns 111:an samt E4/E6 inom nära räckhåll.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Härligt ljusflöde direkt vid ingången. Du välkomnas in till en social miljö med öppet kök och vardagsrum. Avhängningsmöjlighet direkt på höger sida från entrén. På golvet vilar en lättskött klinker som sträcker sig mellan hall och kökdel, i övrigt finner vi ett varmt träparkettgolv. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade.

KÖK
Arbetsvänligt kök med gråa köksluckor, mörk stenbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Praktiskt köksö i anslutning med plats för tre barstolar. Större matbord kan möbleras precis intill i allrummet. Köket är utrustat med: fullhöjd kyl, fullhöjd frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin samt köksfläkt.

VARDAGSRUM
Socialt allrum som ligger halvöppet mot kök och köksö. Möblera med större soffgrupp för dom där riktigt stora sällskapsbjudningarna. Matplats för 8-12 sällskap går att möblera precis intill. Stora fönster ut mot trädgården i söderläge bjuder in gott om ljusinsläpp.

MASTER-BEDROOM
Härligt sovrum med egen utgång till trädgården. Stora garderober för gott om förvaring. Kan möbleras med dubbelsäng samt sängbord.

SOVRUM x2
Två bra sovrum precis i fil. Perfekt barnrum, kontorsrum eller gästrum. Kan möbleras med förvaring, säng och skrivbord.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljust klinker och kakel. Badrummet är utrustat med wc, bidé, vask med underskåp, spegelskåp samt en lyxig jacuzzi.

GÄST-WC
Helkaklat toalett med wc, vask med underskåp samt spegel.

GROVKÖK/FÖRRÅD/RUM
Praktiskt grovkök i anslutning till köket. Tvättmöjligheter med installerad tvättmaskin och torktumlare. Duschmöjligheter finns i samma utrymme. Härifrån når vi dessutom förrådsutrymmet som går att nyttja som extrarum, kontor eller bara gott om förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Paddockvägen 14 - Energideklaration.pdf Okulär Kontroll - Paddockvägen 14.pdf Fuktkontroll - Paddockvägen 14.pdf Överlåtelsebesiktning - Paddockvägen 14.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Båset 7, Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 128 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Insynsskyddad tomt med häckar och träd.
Storlek: 576 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1994
Byggnadstyp: 1 plan
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 102 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-04-30
Energiprestanda primärenergital: 102 /kWh per kvm och år

TV

Bredband från Banhof.

Internet

Kabel-tv finns.

Uteplats

Sociala ytor för utemöblemang på både baksida och framsida.

Bilplats

Biluppfart för två bilar. Samt plats till bilar längst med gatan utanför.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

28 200 SEK varav:
Uppvärmning: 13 000 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 4 200 SEK
Elektricitet: 8 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 775 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 786 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 989 000 SEK.
Värdeår: 1994
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (1991-10-03)

Pantbrev

4 st om totalt 4 000 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy