Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kästadalsvägen 46, Kästa, Huddinge
Typ
Villa
KVM
147 kvm, biarea 13 kvm
Tomt
882 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Gedigen och fin familjevilla med underbar trädgårdstomt

I solig och härligt inbäddad grönska finner vi denna gedigna och unika familjevilla som nu är till salu. Hela huset genomsyras av ljus och rymd där bland annat övervåningen har öppet ända upp till nock.

Ett genomgående välplanerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, extra allrum, 4 bra sovrum samt 2 fina badrum varav det ena nyrenoverat av hög klass.

En underbar trädgårdstomt med plana gräsytor för lek och stora trädäckade uteplatser för trevligt umgänge.

Carport, goda förvaringsutrymmen samt låga driftkostnader.

Huset är beläget i populära Kästa som är ett lugnt område med närhet till naturen, till exempel Flottsbro friluftsområde och Gömmarens naturreservat. Omtyckt förskola i området och nybyggda Sagolekplatsen 300 meter från huset.

Från busshållplatsen tar du dig snabbt till pendeltåget, övriga busslinjer trafikerar också området. Närhet till Kungens Kurva och dess shopping- och nöjesutbud.

I Kästa bor du på gångavstånd till Huddinges stora arbetsplatser som Karolinska Universitetssjukhuset, Södertörns Tingsrätt och Södertörns Högskola. I Flemingsbergsdalen planerar man även för ett nytt regionalt affärs- och forskningscentrum, Stockholm South Business District som innebär nya investeringar, ännu fler jobbmöjligheter, bostäder, kultur och service.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt hem att trivas i som bör ses.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréplan:

--- Ljus och välkomnande hall med klinkergolv, plats för klädhängare samt vidare anslutning in mot kök och vardagsrum. Här finns även ett bra förråd.

--- Öppen och härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. På golvet pryder parkettgolv och omgärdas av stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Plats för såväl soffgrupp som matgrupp.

--- Köksdelen (Marbodal) har snygg mosaik ovan arbetsytorna, fönster ovan diskbänken samt vitvaror i form av spishäll (-10), fläkt (-10), diskmaskin (-10), inbyggd varmluftsugn (-09) samt kyl och frys (-10).

--- Helkaklat och mycket stilrent badrum (-17) med klinkers och underliggande golvvärme, vackert kakel, toalett, tvättställ, handdukstork samt duschhörna.

--- Trevligt rum med skjutdörrsparti från vardagsrummet. Kan användas som sovrum men likväl till allrum/TV-rum eller kontor.

--- Praktisk tvättstuga med groventré, tvättmaskin, torktumlare (-19), varmvattenberedare (-19), tvättho samt förvaringsmöjligheter.

ÖVRE PLAN:

--- Ett underbart övre plan där takhöjden skapar en fantastisk rymd.

--- Allrum med parkettgolv, plats för soffgrupp samt anslutning till balkong.

--- 3 bra sovrum med parkettgolv varav det ena sovrummet har 4 tillhörande garderober samt fransk balkong. Det finns dessutom en fint inredd klädkammare för mer ytterligare förvaring.

--- Vi måste använda ordet igen för detta kännetecknar verkligen huset; LJUST och rymligt badrum med öppet upp till nock, stora fönster, toalett, tvättställ, handdukstork samt badkar.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ämbaret 1, Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 147 kvm, biarea 13 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Vacker och inbjudande tomt delvis planerad av trädgårdsarkitekt (ritning finns).

Odlings- och blomlådor klara för plantering, byggt 2018 och 2019. Funktionella och lättskötta avenbokhäckar mot gatan och mot granne. Växande aroniahäck på baksidan samt övriga buskar och planteringar: Japansk lönn, ormhassel, deutzia gracilis, rödbladig spirea, kaprifol. Befintligt hallonland, björnbärsplantor, två äppelträd: Aroma och Åkerö.

Vackert anlagda stengångar runt huset och sandlåda för barnen är också delar av ett axplock av vad vi finner på denna fina och ompysslade trädgårdstomt.
Storlek: 882 kvm.

Byggnadstyp

2-plan

Byggnad

Byggnadsår: 1999
Byggnadstyp: 2-plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä (ommålat -16)
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas
Ventilation: FTX. Mekanisk till-, och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftburen golvvärme entréplan, El-radiatorer övre plan

TV

TV via bredband, Telia play

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Kallförråd om ca 13 kvm med funktionell inredning: hyllor, krokar och arbetsbänk.

Uteplats

Stora, härliga altaner på sammanlagt ca 50 kvm i underbart sydvästläge med plats för såväl solstolar som sittgrupper för trevligt umgänge. Vacker pergola med klätterväxter och elanslutning. Förberett för att sätta spottar i altanen om så önskas. Dessutom finns en stor balkong med kvällssol.

Bilplats

Carport med plats för en bil samt 1-2 p-platser på uppfarten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 750 SEK varav:
Uppvärmning: 20 000 SEK
VA: 2 800 SEK
Renhållning: 1 950 SEK

I uppvärmningen ingår även hushållsströmmen.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 169 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 620 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 549 000 SEK.
Värdeår: 1999
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2008-11-25) Detaljplan (1990-03-08)

Pantbrev

4 st om totalt 3 225 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy