Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Larstorpsvägen 13, Råssnäs, Motala
Typ
Friliggande villa
KVM
127 kvm, biarea 127 kvm
Tomt
1 305 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Rymlig, gedigen familjevilla med sjönära läge

Välkomna till Larstorpsvägen 13 i Råssnäs, ett kompromisslöst boende i rogivande sjönära atmosfär. Här bor ni med trivsamt läge med gångavstånd till Pariseviken med sandstrand och långgrund botten, Råssnäsbadet med hopptorn, Varamon med Nordens största insjöbad samt två småbåtshamnar. I närheten finns även elljusspår, fotbollsplan, lekparker, Östenssons livs, Råssnäsbageriet, busshållplats, pizzeria samt omtyckt förskola och skola.

Bostaden har en spännande, annorlunda planlösning i flera etage och möjliggör för många sovrum och stora sällskapsytor. Utvändigt karaktäriseras fastigheten av ett stort trädäck med lyxigt spabad i härligt solläge, generösa gräsytor för lek och spring och en stensatt uppfart med utrymme för 2-3 bilar. Invändigt finns kök med öppen planlösning mot matplats, vardagsrum med spiskassett och utgång till uteplatsen, tre sovrum, allrum/gillestuga i källaren som kan användas som sovrum för den som vill, gästrum, kaklat badrum, gäst-wc, vin-/matkällare, möblerbar nedre hall, tvättstuga, relaxavdelning med bastu, dusch och utgång till baksidan, pannrum med groventré samt en vindsvåning med två rum och två vindsutrymmen. I källaren finns även ett stort garage med plats för ytterligare en bil samt cyklar och annan förvaring.

Många av de större renoveringarna har med varm hand utförts under nuvarande ägares boendetid, bland annat dränering, tilläggsisolering, byte av avlopps- och dagvattenledning från hus till gatan, bergvärme, tak, fasad samt renovering kök, tvättstuga, ytskikt, bastu och dusch. Fönsterrenovering har utförts 2019 med nya glaskassetter/energiglas. Fiber finns indraget.

Sammantaget är detta ett hus som håller högt genomgående skick där det bara är för den lycklige nya ägaren att flytta in och börja trivas från första stund. Bostaden och dess läge bör upplevas på plats.

Välkomna att anmäla er till visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy