Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kvarnfallsvägen 27, Skeda Udde, Linköping
Typ
Villa
KVM
157 kvm
Tomt
1 189 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Barnfamiljens renodlade villadröm i Skeda Udde!

Säkra villadrömmen här och nu! För Er som ställer höga krav på ert boende och söker ett hem som inkluderar hög materiell standard, generösa sällskapsytor och en avkopplande atmosfär är detta definitivt ett tillfälle att ta vara på. Här presenteras ett helt underbart 1,5-planshus på 157 kvadratmeter belägen på återvändsgata i en idyllisk miljö i Skeda Udde. Huset byggdes 2010 och genomsyras av en stilfull interiör med öppna rymliga ytor och stora härliga fönsterpartier.

Det här hemmet är optimalt planerat med ett socialt kök och stora sällskapsytor i öppen planlösning, fyra sovrum, två rejäla och påkostade våtrum, groventré med tvättstuga och förvaring. Huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och i vardagsrummet finns en braskamin som inger en otrolig mysfaktor under vinterhalvåret!
Från vardagsrummet når man en underbar altan där de sena sommarkvällarna kan spenderas i goda vänners lag.

Huset har ett fantastiskt läge med en väl tilltagen trädgårdstomt med underbar vy över åkrar och skogar och noll insyn. Det eminenta söderläget erbjuder sol från morgon till kväll! Till huset hör ett fristående dubbelgarage med separat förrådsutrymme.

Skeda Udde är ett familjärt litet samhälle 15 minuters bilfärd söder om Linköping. Här finns goda busskommunikationer med täta avgångar. I samhället finns en idrottsplats med fotbollsplaner och motionsspår. Lanthandel och förskolor på bekvämt gångavstånd. Hela området omringas av underbar natur med djupa skogar och flertalet sjöar. En kort bilfärd söderut ligger Västerby Golfbana och Vårdnäs Stiftsgård.

Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Helt klart ett hus att längta hem till. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring tack vare praktisk skjutdörrsgarderob. Skeppsgolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt inrett kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrum. Gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor med mycket bänkyta och köksö. Vita skåpsluckor, mörkgrå laminatbänkskiva och mosaik ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och micro, glaskeramikhäll, spisfläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens och Bosch. Skeppsgolv och vitmålade väggytor. Utgång till altan på husets västergavel.

VARDAGSRUM
Stort, öppet vardagsrum med goda sällskapsytor och plats för stor matgrupp och soffgrupp. Här finns härliga ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna från två väderstreck. Utgång till altan i söderläge med underbar utsikt över det intilliggande grönområdet, helt befriat från insyn. Braskamin tillför mysfaktor. Skeppsgolv och vitmålade väggytor.

MASTER BEDROOM
Rymligt master bedroom med praktiska skjutdörrsgarderober som ger bra förvaring. Skeppsgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med toalett, dusch, tvättställ, förvaringsskåp, spegel och handdukstork. Spotlights i tak. Golvvärme.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Groventré med tillhörande tvättstuga. Här finns förvaringsskåp och goda arbetsytor för klädvård. Tvättmaskin och torktumlare. Diskho. Våtrumsmatta på golv och vitmålade väggytor.

ÖVRE PLAN

Ovanför trappen möts du av ett ljust och öppet allrum med fantastisk takhöjd då det är öppet hela vägen upp i nock. Spotlightsen i taket ger effektfull belysning. Skeppsgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM
Det finns tre jämnstora sovrum på övervåningen med mysiga snedtak. Skeppsgolv i samtliga rum och ljusa väggytskikt.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med dubbelkommod, badkar, dusch, toalett och handdukstork.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till allrummet finns en praktisk klädkammare med gott om förvaring.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ingebo 1:104, Linköping kommun, Skattesats 32.41%.

Församling

Skeda.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 157 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 189 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2010
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Isolergrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Internet

Fiber indraget

Övriga byggnader

Dubbelgarage om 60 kvm med möjlighet till hobbyrum.
115 kvm trädäck utmed husets baksida/västergavel.

Uteplats

Väl tilltagen altan om ca 115 kvm som sträcker sig längs husets baksida i söderläge och längs med gavelsidan i västerläge. Pergola finns.

Bilplats

Dubbelgarage om ca 60 kvm med gott om utrymme för hobbyverksamhet/snickeri/förvaring.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 917 SEK varav:
Försäkring: 3 600 SEK
VA: 4 701 SEK
Renhållning: 1 326 SEK
Elektricitet: 16 290 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-02-28)

Pantbrev

6 st om totalt 2 780 000 SEK

Renoveringar

Vinden inreddes 2015.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy