Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 095 000 SEK
Adress
Movägen 22, Nybogård, Älvkarleby
Typ
Villa
KVM
133 kvm
Tomt
1 433 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Nyproducerat hus i Älvkarleby - Ekonomen 133!

Varmt välkomna att bli de första som bor i denna villa!

I denna väl planerade enplans-villa, om 133 kvm, i vinkel från Anebyhusgruppen finner du allt för ett trevligt och bekvämt boende. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt utgång till möjlig altan. Det med bra ljusinsläpp från tre väderstreck för en så trevlig och ljus sällskapsyta som möjligt. Övrigt finns fyra bra planerade sovrum med gott ljusinsläpp som då ger plats för den stora familjen. Stilrent badrum, bra förvaringsmöjligheter och härlig tvättstuga med arbetsytor och groventré är också bekvämligheter som detta hus erbjuder! I och med nyproduktionen bidrar huset till väldigt låga driftkostnader, samt så är du fri från fastighetsskatt i hela 15 år!

Detta hus har du då möjlighet att välja och föra upp i det nya och populära området Nybogård i Älvkarleby. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restauranger, skola, förskola, idrottsplats, goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle och Uppsala. Andra skönheter är de fina promenadstråk som finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjligheter till olika tillval för huset samt om det finns önskemål kring annan tomt (Se tomtkarta)!

Ifall detta hus inte skulle passa kan vi med hjälp av Anebyhusgruppen erbjuda dessa varianter nedan:
- Ekonomen 98 (enplansvilla om 98 kvm)

- Ekonomen 110 (enplansvilla om 110 kvm)

- Ekonomen 122 (enplansvilla om 122 kvm)

- Ekonomen 143 (enplansvilla i vinkel om 143 kvm)

- Ekonomen 145 (tvåplansvilla om 145 kvm)

- Ekonomen 160 (tvåplansvilla om 160 kvm)

- Ekonomen 170 (tvåplansvilla om 170 kvm)

- Ekonomen 178 (tvåplansvilla om 178 kvm)

- Ekonomen 179 (tvåplansvilla om 179 kvm)

- Ekonomen 197 (tvåplansvilla om 197 kvm)

Ni finner alla husmodellers fasadbilder i annonsen. Observera att de invändiga bilderna kan innehålla tillval samt vara från en annan Ekonomen-modell. Även planritning och fasadbilderna kan innehålla tillval.

Observera att ingenting är byggt, i dagsläget, men kan snart bli just ditt drömhem!

Beskrivning

I detta pris ingår standardutförandet av huset, flertalet tillval finns möjliga. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Rumsbeskrivning och planritning skiljer sig beroende på vilken husmodell man pratar om. Kontakta ansvarig mäklare för mer information kring den modell just du är intresserad av!

Dokument (pdf)

Planritningar Tomtkarta 1.pdf Tomtkarta 2.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Östanån 13:105, Älvkarleby kommun, Skattesats 35.69%.

Församling

Älvkarleby-Skutskär.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 133 kvm.
Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Naturtomt.
Storlek: 1 433 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump. NIBE 730

Internet

Bredbandsanslutning finns som tillval via IP-Only. Rör för fiber är indraget i huset och anslutning beställs i samband med husavtal. Anslutningskostnad 21 875kr. Månadskostnad tillkommer.

Övriga byggnader

Tomten har en byggrätt om hela 350 kvm.

Bilplats

Garage/carport finns som tillval.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 1 360 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 136 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 136 000 SEK.
Skatt/avgift: 1 360 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Älvkarleby Östanån GA:4
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-06-17) Vattenskyddsområde (1974-10-28)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy