Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Spångavägen 333A, Spånga Flysta, Spånga
Typ
Friliggande villa
KVM
160 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
808 kvm (friköpt)
Rum
6.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv familjevilla med rätt läge.

Exklusiv familjevilla med rätt känsla, för dig med höga krav på ditt boende. Känslan av något långt över det vanliga... möter dig redan i hallen med öppen planlösning till vardagsrum, högt ryggås tak och fantastiskt fönstersättning. Påkostat kök med mycket god förvaring i körsbärsträ, köksbänkar i granit och kakel i sjösten. Utgång till den underbara trädgården och läckra uterummet i Newport stil om 15 kvm. Stor matsal med flera fönster i gavelläge. Två påkostade rymliga badrum helt kaklade i sjösten, 4,5 sovrum med plats för alla. Trädgården är ytterst välskött, dränerad och skyddad med plats för lek och bus. Här finns plats för både avkoppling och stora grillmiddagar med vännerna. Uterummet är isolerat och toppfräscht med skjutdörrar. Idag finner du loungeavdelningen och matplatsen. Stilsäkert mörkt klinkergolv samt vita träväggar. Trädgården är ytterst välarbetat med gott om genomtänkta stenläggningar. Är du motorintresserad så finner du ett perfekt isolerat dubbelgarage om 30 kvm med tillhörande loft (ej inräknat i 30 kvm)). Grunden är förberedd för vattenburen golvvärme. Framför huset får du plats med upp till sju bilar. Varmt välkomna till Spångavägen 333A.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vincentius 32, Stockholm kommun, Skattesats 30.66%.

Församling

Spånga-Kista.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 160 kvm, biarea 30 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6,5 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Storlek: 808 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2003
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Betong
Grundmur: Huggen sten/Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV

Fiber

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 511 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 769 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 742 000 SEK.
Värdeår: 2003
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1964-12-01) Stadsplan (1963-08-29)

Pantbrev

12 st om totalt 5 081 000 SEK

Övrigt

NÄROMRÅDET:
- Busshållplatser i direkt anslutning i riktningar Brommaplan och Spånga Centrum.
- I närområdet finns gott om lekplatser för de mindre barnen, på promenadavstånd ligger populära Palmersparken och även Starboparken, ett självklart val för leksugna barn.
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta. Parkourbanan, som ligger på promenadavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- I Flysta/Nälsta finns stora gräsplaner samt fotbollsplan, härliga ytor för mindre och större barn med spring i benen.
- Sommartid är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål, gångpromenad ca 15 minuter.
- I Vällingby Centrum, med ett promenadavstånd om ca 20 minuter, finns det mesta att önska i form av butiksutbud, restauranger, torgförsäljning sommartid, konditori och biosalonger.
- På Spånga Torg, med gångavstånd om ca 15 minuter, finns ett flertal matbutiker, fiskbutiken Åsas Fisk, kötthandlaren Dennis kött, puben Caledonian Inn, flera restauranger, konditori, banker, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid.
- Det är inte heller långt till gallerian Bromma Blocks, ett butikscenter med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I NÄROMRÅDET:
- Ett flertal förskolor finns just i närheten.
- Nälstaskolan - från förskoleklass till och med årskurs 6.
- Vällingbyskolan - från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Solhemsskolan - från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Raoul Wallenbergs skola - från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Sundbyskolan f-9
- Spånga gymnasium.
- Blackebergs gymnasium.

KOMMUNIKATIONER:
Spånga Torg med pendeltåg - gångpromenad om ca 15 minuter, sträckan tar med cykel ca 5-6 minuter. Med pendeltåg tar man sig till Odenplan på ca 13 minuter
Vällingby Centrum med T-bana - gångpromenad om ca 20 minuter, sträckan tar med cykel ca 7-8 minuter.
Buss 117 - trafikerar sträckan Brommaplan (T-bana, gröna linjen) - Spånga Torg (Pendeltåg).
Buss 118 - trafikerar sträckan Vällingby Centrum (T-bana, gröna linje) - Spånga Torg (Pendeltåg) - Rissne (T-bana, blå linje).
Buss 158 - trafikerar sträckan Vällingby Centrum (T-bana) - Spånga Torg (P-tåg).

KOSTNADER VID KÖP AV FASTIGHET:
Lagfart och pantbrevskostnader är en statlig skatt/avgift som ska betalas i samband med köp av fastighet eller tomträtt.
Lagfart är fn för privatpersoner 1,5% (4,25% för företag) av köpeskillingen, eller taxeringsvärdet om det är högre än köpeskillingen, samt 825 kr i avgift.
Pantbrevskostnad är fn 2% av uttaget belopp samt 375 kr i avgift per pantbrev. De pantbrev som redan finns uttagna övertar köparen utan kostnad.
Se mer: https://www.lantmateriet.se/sv/Fastigheter/Andra-agare/Stampelskatt-och-avgifter/
Årligen betalas fastighetsskatt eller fastighetsavgift som regleras i deklarationen. Se www.skatteverket.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy