Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dalkärrsleden 98, Vällingby Nälsta, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
134 kvm, biarea 66 kvm
Tomt
251 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

GAVEL MED VILLAKÄNSLA, OCH FANTASTISKA DETALJER!

Barnfamiljens dröm, här finns ytorna för den riktigt stora familjen och för barn i alla åldrar! Bostaden har en känsla av villaboende. De totalt 200 välplanerade kvadratmetrarna är disponerade i två generösa sällskapsrum där båda har eldstad, ett fint familjekök med matplats för många, fyra rymliga sovrum där samtliga har inbyggda garderober och två helkaklade våtrum. Bostaden är ritad av arkitekt med stort engagemang för detaljer, värt att titta lite extra på är vardagsrummets underbara eldstad, trapphusets vackra glastegel i yttervägg och smidesräcken såväl invändigt som utvändigt.

- DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. På entréplan finns det välbevarade och moderniserade originalköket som inspirerar till fantastisk matlagning. För de stora middagsbjudningarna dukas matsalsbordet upp i vardagsrummet. I vardagsrummet njuter man inte bara av goda måltider och avkopplande soffhäng utan även av sprakande brasor under vinterhalvåret där rummets öppna spis är bedårande vacker även när det inte eldas! Under sommarhalvåret öppnas altandörren mot trädäck och skyddad tomt i västerläge. På planet finns även ett kapprum, en möblerbar hall med plats för dubbelt skrivbord och en gäst-wc.

- EN TRAPPA UPP. Ett spektakulärt trapphus leder upp till det privata sovrumsplanet med fyra rymliga sovrum och wc med dusch. Två av planets sovrum har access till balkong i soligt västerläge, alla fyra har mycket goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderobsväggar. Här finns även en helkaklad wc med dusch.

- KÄLLARPLANET. I det rymliga källarplanet finns det efterlängtade och generösa allrummet, perfekt för tonårsfamiljen då många kompisar kommer hem på besök. Här skapas lätt hela familjens mysiga bio-rum... ett gemensamt familjerum som gör det lätt att längta till fredagsmyset under en intensiv arbetsvecka! På planet finns även bostadens lyxiga badrum/tvättstuga med såväl badkar som dusch, gott om förvaringsmöjligheter samt groventré med avhängningsyta.

- ÖVRIGT. Den soliga gaveltomten om 251 kvm har välfyllda blomsterbäddar, ett underbart trädäck i västerläge, plana gräsytor och odlingsmöjligheter. På den lättskötta entrésidan finns mysig uteplats på plan gräsyta... här skiner solen från tidig morgon till en bit efter lunch! Från vardagsrummet finns altandörr mot det generösa trädäcket och gräsyta inramad i lummig grönska... här skiner solen till sena sena kvällen vilket gör trädäcket till sommarens självklara favoritplats för alla goda grillmiddagar! Välkommen till Dalkärrsleden 98!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy