Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Fast pris
Adress
Kolarbacken 48, Kolartorp, Handen
Typ
Friliggande villa
KVM
97 kvm, biarea 55 kvm
Tomt
1 025 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad villa i Kolartorp

På stor och trevlig tomt i Kolartorp kommer ett Hjältevadshus Spira 152 i samarbete med Turbinen att uppföras. Huset är ett välplanerat 1,5-planshus för den moderna familjen där även de minsta detaljerna har fått stor omtanke. Övervåningen färdigställer ni vid behov och beroende på hur familjen ser ut kan ni välja att prioritera fler sovrum eller öppna ytor. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger härliga ytor och det finns gott om plats för smart förvaring och möjligheter att anpassa efter tycke och smak. Vid köp av denna fastighet har ni naturligtvis möjlighet att fritt välja ur Hjältevadshus hela sortiment och erhålla fast pris. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur möjligheterna ser ut. (Bilderna innehåller tillval)

Beskrivning

1 ½ plans hus med effektiva ytor och alla funktioner ni behöver på 97 kvm i nedre plan. Övervåningen färdigställer ni vid behov och beroende på hur familjen ser ut kan ni välja att prioritera fler sovrum eller öppna ytor. Ett hus som passar de flesta familjer.

Dokument (pdf)

Planritningar Fastighetsutdrag D208_Genomforandebeskrivning.pdf D208_Planbeskrivning.pdf D208_ Illustrationsplan .pdf Detaljplan.pdf Kolartorp GA33.pdf Kolartorp GA32.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kolartorp 2:93, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 97 kvm, biarea 55 kvm.
Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 025 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Isolergrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme och frånluftsvärmepump, Nibe

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 138 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 1 138 000 SEK.
Skatt/avgift: 11 380 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Haninge Kolartorp GA:32, Gemensamhetsanläggning: Haninge Kolartorp GA:33
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-12-07)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy