Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 2 feb 12:00 - 13:00
Förhandsanmälan - Välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / utgångspris
Adress
Raholmsvägen 70, Alnö-Fröst, Alnö
Typ
Friliggande villa
KVM
172 kvm, biarea 52 kvm
Tomt
1 375 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tilltalande familjevilla i 1,5 plan med praktisk rumsfördelning och grönskande hörntomt!

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade och trivsamma familjevilla som är belägen på lättskött hörntomt med havsutsikt. Här bor ni trivsamt på 172 kvm boyta fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Altan och uteplats på fram och baksidan. Dubbla hygienutrymmen varav ett är helkaklat med både dusch och bubbelbadkar. Delvis källare med snickarrum/förråd. Bergvärme, luftvärmepump och braskamin för låg driftkostnad. Utmärkt läge med närhet till promenadstråk utmed Alnö sundet och naturen samt endast hundra meter till buss kommunikation. Villan har även närhet till förskola, skolor, Alnö centrum med vårdcentral, BVC, tandläkare och butik samt restauranger. Varmt välkomna på visningen!

Beskrivning

Inglasad entréveranda med tak. Entréhall med laminatgolv med klinkerstruktur och tapetserade väggar samt garderob. Från hallen är det ingång till duschrum/toalett med plastmatta och våtrumstapet på väggarna med stavkakelstruktur, vikvägg vid duschplats, wc och handfat samt fläkt.

Stort sovrum med parkettgolv och målad väv på väggarna, i dag finns en kökstrinett i rummet samt diskmaskin och micro samt stora fönsterpartier mot entrén och havet.

Kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket ät utrustat med granitbänkskivor, induktions häll, väggfläkt, inbyggnads ugn och micro samt integrerad kyl och frys. Från vardagsrums sidan är det barbänk med granitskivan mot köket. Förvaringsskåp under bänken samt stort väggskåp lämpligt för porslin och dyligt.

Ljust fint vardagsrum med laminatgolv med klinkerstuktur, fönster mot havet och utgång till stor altan med tak i sv-läge och med närhet till strandpromenaden.

Från vardagsrummet till mellanhall och ingång till tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, tumlare och torkskåp samt utgång till altanen och tomt.

Överplan:

Hall med laminatgolv och målade väggar samt ingång till stor walk in closet via spegelskjudörrar.

Ljust allrum med trägolv och tapetserade väggar här finns luftvärmepump och utgång till rymlig balkong mot havet.

På ena gaveln finns två sovrum med trägolv och tapetserade väggar.

På andra gaveln ligger master bedroom med lamintgolv och målade väggar från rummet är det ingång till stor klädkammare samt till helkaklat badrum med duschplats och bubbelbadkar, wc, handfat, fläkt och fönster samt golvvärme även i sittkuben i duschplatsen.

Källare:
Svale med förråd, cementgolv och målade väggar. Matkällare. Förråd.
Snickarrum med plats för ved och utgång till tomt. Pannrum med Thermia bergvärmepump samt ventilation med fläkt i pannrummet finns klinkergolv, golvbrunn och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar besiktningsprotokoll.pdf

Länkar

D-Furnish

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Fröst 1:26, Sundsvall kommun, Skattesats 35.18%.

Församling

Alnö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 172 kvm, biarea 52 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

På tomten finns röda/svarta vinbär samt hallon.
Storlek: 1 375 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med delvis källare

Byggnad

Byggnadsår: 1937
Byggnadstyp: 1 ½ plan med delvis källare
Grundläggning: Grundsulor/platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong och trä
Fasad: Stående träpanel med läkt
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas och 2-glas
Ventilation: Självdrag/fläkt
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Grönskande hörn trädgårdstomt med närhet till havet.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, luftvärmepump, braskamin

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Via Servanet.

Internet

Via Servanet.

Övriga byggnader

Stor rymlig carport om ca 55 kvm, byggd 2011. Förrådsbyggnad för redskap.

Uteplats

Stor altan med tak och havsutsikt.
Glasad entréveranda och utgång till veranda från köket.

Bilplats

På infarten och i carporten, plats för tre bilar i carport.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

37 139 SEK varav:
Uppvärmning: 14 449 SEK
Försäkring: 3 482 SEK
VA: 7 533 SEK
Renhållning: 1 050 SEK
Sotning: 377 SEK
Elektricitet: 7 392 SEK
Övrigt: 2 856 SEK
Övrigt= Servanet fiber, kostnad per år.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 121 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 642 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 479 000 SEK.
Värdeår: 1955
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Pantbrev

4 st om totalt 1 055 000 SEK

Renoveringar

Villan är tillbyggd 1979. Stambytt i huset. Dränering gjord 2002. Avfuktare på vinden. Braskamin 2007. Ombyggnad kök och badrum uppe 2008. Byte till 3-glas fönster och altan entrésidan 2009. Badrum entréplan 2015. Plåttak, hängrännor och stuprör bytt och renovering altan baksidan 2017. Fiber indraget 2018. Markiser. Växthus på tomten. Snöras skydd på båda sidorna. Vattenutkastare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy