Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Öråkers Gård, Lennartsnäs - Kungsängen, Upplands-Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
250 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
2 962 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

LIVSSTILSBOENDE MED MÖJLIGHET FÖR RIDNING, JAKT OCH FISKE

Välkommen till ett sjönära sekelskifteshus Anno 1906, en lyckoträff för familjen som drömmer om ett hus på landet i vacker kulturhistorisk herrgårdsmiljö - endast 25 minuter från Stockholm City.
Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva detta vackra boende i avkopplande och skön miljö intill Mälarens strandkant. Det rejäla huset består idag av 5 generösa rum och kök fördelat på ca 250 kvm bostadsyta samt en garagebyggnad om ca 40 kvm.
Genom åren har huset renoverats varsamt med respekt för arkitektur och vackra ursprungliga material. Charm och historia från sekelskiftet har bevarats fint i bland annat kaminer, vedspis, pardörrar, pärlspont, vackra såpskurade furugolv och golvtiljor samt en takhöjd motsvarande 3,20 m. Huset har en fantastisk känsla av värme och rymd och den trivsamma atmosfären som vilar här finns nästan bara att finna i kulturarv som detta.

Utomhus finns en härlig trädgårdstomt med fruktträd av olika slag, planteringar i rabatter, perenna växter och staket runt. Ett stort garage med vatten och avlopp samt inredningsbar övervåning finns. Garaget kan mycket väl användas som atélje, verkstad eller hobbyrum för allehanda projekt. På 1 minuts gångavstånd finns brygga för bad och avkopplande strandhäng.
På Öråkers Gård finns ett stall för 16 hästar samt ridvolt, ett flertal stall med ridhus ligger i närområdet. "Ladan" på Öråkers gård ligger ett par hundra meter från fastigheten och är en fantastisk samlingsplats där hantverk, närodlat och konst presenteras tillsammans med ett mysigt café. Den lantliga omgivningen på Lennartsnäshalvön sträcker sig så långt ögat kan nå med stora friluftsområden, fina promenad och ridstråk, gott om bär och svampskog, ängs- och åkermark med vacker Mälarvy året om. För den jaktintresserade finns det tre jaktlag på halvön. Skolor och barnomsorg finns inom några minuters bilfärd samt Kungsängen C med pendeltåg till City som tar 25 min. Varmt välkommen till en ny livsstil på "Landet nära Stan"....

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy