Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 800 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Oxelbärsgränd 12, Hässelby villastad södra, Hässelby
Typ
Radhus
KVM
96 kvm
Tomt
163 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat och mycket yteffektivt radhus i toppskick!

2-plans radhus i barnvänliga Hässelby södra villastad med närhet till Riddersvik. Slå upp dörrarna och släpp ut barnen i den härliga innegården.

Det perfekta huset för barnfamiljen erbjuder idag fina sällskapsytor. Entréplan bjuder på modernt stort kök, smakfullt i vitt från 2018 med matplats. Rymligt vardagsrum med matsal och direkt anslutning till den fantastiska stora uteplatsen med utomhusspa samt plats för härligt umgänge i soligt söderläge. Här finns även tvättstuga i anslutning till ett av hemmets två badrum. En trappa upp finner ni tre sovrum varav ett master bedroom med gott om förvaring och ytterligare ett badrum med badkar. På tomten vid husets framsida finns även ett förråd och plats att njuta av morgonsolen med en kopp kaffe. Här lever du i ett stilla stadskvarter med närhet till bra skolor, förskolor, matbutik, trevliga grönområden och bra kommunikationer.

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

HALL:
Ljus och välkomnande hall med gott om avhäggningsmöjligheter. Ljust målade väggar i kombination med ljust klinkergolv med golvvärme vid entré som övergår till genomgående parkettgolv i entréplan.

VARDAGSRUM:
Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och öppet mellan matplats och vardagsrum. Plats för soffgrupp och matsalsmöbler. Ljust målade väggar och parkettgolv. Utgång till stor altan med plats för härligt umgänge och grillfester samt njuta av utomhusspat.

KÖK:
Stort modernt och fräscht kök för hela familjen. Gott om förvaring i skåp med vita köksluckor. Snygg arbetsbänk i ljus färg i kombination med vitt kakel, målade väggar och parkettgolv.

MASKINPARK:
Spis med häll, integrerad Kyl och frys, integrerad diskmaskin, fläkt i vitt utförande, ugn och kombiugn.

BADRUM 1:
Delvis kaklat badrum, vitt kakel runt duschhörna i övrigt ljust målade väggar i kombination med bröstpaneler. Här finns Wc, handfat med kommod, spegelskåp och belysning, duschhörna med glasväggar.

TVÄTTRUM:
Tvättrum med anslutning till badrum i entréplan, utrustat med arbetsbänk i ljusgrå laminat, handfat, tvättmaskin, torktumlare. Husets varmvattenpanna står här. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

ÖVRE PLAN:

HALL:
Ljus och trevlig hall med ekparkettgolv som leder till husets till 3 sovrum, samt badrum.

SOVRUM 1:
Fräscht rum med tapetserade väggar och laminatgolv. Härligt ljusinsläpp från fönster i söder. Här finns plats för säng och garderob.

SOVRUM 2:
Tilltaget rum med tapetserade väggar och laminatgolv. Gott om ljusinsläpp. Här finns plats för säng och mer där till samt inbyggd garderob.

SOVRUM 3:
Väl tilltaget Master bedroom med ljust tapetserade väggar och mönstrad fondtapet samt parkettgolv. Härligt naturligt ljus flödar från fönster i söder med utsikt mot altanen och trädgården. Här finns plats för dubbelsäng och mer där till. God förvaring i garderobsvägg.

BADRUM 1:
Delvis kaklat badrum med vitt kakel runt badkaret samt i övrigt ljust målade väggar. Våtrumsmatta på golv, vädringsfönster med behagligt ljusinsläpp. Här finns Wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Besiktningsprotokoll.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Snöbräckan 10, Stockholm kommun.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 96 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 163 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1984
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Torpargrund
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme
Elförbrukning: 14 531 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 116 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2012-12-04

TV

Com Hem anslutning
Avgift ca 200kr/mån

Internet

Fiber indraget till huset

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 651 SEK varav:
Försäkring: 8 084 SEK
Elektricitet: 9 167 SEK
Samfällighet: 8 400 SEK
Samfällighetsavgiften betalas kvartalsvis 2100kr x 4 dvs. 8400kr/år. I Avgiften ingår kallvatten, p-stolpe med uttag för motorvärmare, skötsel av området, sophämtning, tvättstuga med 2 st maskiner, torktumlare och torkskåp, festlokal med pingisbord som kan bokas mot en mindre kostnad och snöröjning. Avgiften kan komma att variera beroende på uppvärmning och varmvatten kostnaden. Serviceavgift till comhem för alla med kabeltv är ca 180kr/år vilken läggs på samfällighetsavgiften en gång per år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 848 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 444 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 404 000 SEK.
Värdeår: 1984
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Elledningar, 01-IM2-2000/94294.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Elledningar
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Stockholm Snöbräckan GA:1
Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1982-04-07)

Pantbrev

8 st om totalt 2 890 000 SEK

Renoveringar

2016 Fasad målad
2018 Kök
2018 Golvvärme
2018 Målade väggar badrum
2018 Målad trappa
2019 Tvättstuga

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy