Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergdalagatan 30, Kulladal, Malmö
Typ
Parhus
KVM
107 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
700 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Maria Cavels Perija
Ansvarig mäklare Maria Cavels Perija

Gemytligt parhus för barnfamiljen!

Härligt parhus på lugnt och barnvänligt läge med fyra sovrum samt stort vardagsrum med utgång till terrassen som vätter ut mot den underabara trädgården. På Lindeborg bor ni med nära avstånd till Lindebogs centrum, Malmö Arena, Emporia och Svågertorps handelscentrum. Hyllie, med svårslagna kommunikationsmöjligheter till Köpenhamn och Lund, ligger endast en cykeltur bort.
Varmt välkomna på visning!

Välkomna in till den kvadratsmarta parhus där det inte finns mindre än 4 sovrum, stort luftigt vardagsrum, kök, 2 badrum samt plats för träningsrum i källaren. Den supertrevliga trädgården har uppväxta träd såsom 3 äppleträd och en hängbjörk där varje unge vill hoppa upp i och gunga har även en terrass och ett trädäck.
Vardagsrummet är genomgående med ett snyggt mörkt golv och lijsa väggar. Utgång till terrassen där man mer än gärna njuter av solen och värmen. Köket har öppnats upp då man tagit ner en del av väggen mot hallen och ljusflödet från köket väller ut i hallen. Köket som är från IKEA har bra med förvaring och gott om arbetsyta. På ovanvåningen finner ni tre fräscha sovrum med garderober och en vind där man kan förvara en hel del. I och med renoveringen av taket bytte man alla fönster samt takkupan.
Det finns även en separat byggnad på tomten som hyrts ut till student under 3-4 år. Den har en öppenplanlösning med kök som har spishäll, ugn , kyl, tvättmaskin. Badrummet är fräscht och har dusch, WC, handukstork, handfat samt spegel. Utanför är det stenbelagt så man kan ha en liten sittgrupp att mysa på.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy