Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Finnholmsvägen 17, Solfagra, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
163 kvm
Tomt
694 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högklassig och välplanerad familjevilla

I populärt villakvarter finner vi denna välplanerade, ljusa och högklassiga familjevilla som nu är till salu. Ett genomgående välskött hem där vi bland annat finner ett ljust och fint vardagsrum med anslutning till inglasat uterum, nyrenoverat och smakfullt inrett kök, 2 helkaklade och stilrena badrum, 4 bra sovrum med möjlighet till fler, allrum, garage samt stor trädäckad uteplats för trevligt umgänge.

Beläget nära natur och sjö men även till hockeyhall, förskola och skola.

Ett hem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

--- Ljus och trevlig hall med klinkergolv, plats för klädhängare samt vidare anslutning in mot kök och vardagsrum.

--- Helkaklat och fräscht badrum med klinker och underliggande golvvärme, toalett, duschhörna samt tvättställ med tillhörande över- och underskåp.

--- Nyrenoverat och mycket smakfullt inrett kök (-17) med fönster ovan diskbänken, kakel ovan arbetsytorna, matplats för 6-8 personer samt moderna vitvaror i form av spishäll (extra bred), fläkt, kyl och frys, inbyggd varmluftsugn/micro (med ugnsfunktion samt diskmaskin.

--- Vardagsrummet har parkettgolv och underbart ljusinsläpp i form av stora härliga fönster från golv till tak. Härifrån finns även anslutning ut till det underbara inglasade rummet som förlänger säsongen och skapar en mycket trivsam atmosfär.

--- Stort och mysigt sovrum med parkettgolv och 4 tillhörande garderober.

--- Praktisk tvättstuga med klinkergolv, tvättho, tvättmaskin (-14), torkskåp (-05), städskåp samt groventré.

ÖVRE PLAN:

--- Luftigt allrum med parkettgolv och plats för större soffgrupp. För den som har behov av fler sovrum så är detta allrum ett alternativ.

--- 3 bra sovrum med parkettgolv plats för såväl säng som annan möblering.

--- Stor klädkammare.

--- Stilrent badrum med klinker och underliggande golvvärme, spotlights i taket, toalett, duschrum, läcker bastu samt generöst tvättställ med spotlights och tillhörande underskåp.

Övrigt

Finnholmsvägen 17 är beläget mitt i ett mycket populärt villakvarter med närhet till det mesta. Förutom närhet till hockeyhall, kommunikationer, skolor och affärer så finns även närhet till natur och sjön Trehörningen.

Även närområdet är lugnt och barnvänligt område nära sjö och natur. Inom kort promenadavstånd från huset finner vi alltså sjön Trehörningen som är utmärkt för skridskoåkning vintertid samt omgiven av härliga naturområden med fina promenadstråk.

Gång-/cykelavstånd till närbutik, Huddinge C, bibliotek samt många bra förskolor och skolor som t ex Solfagraskolan (åk 1-6), Ängsnässkolan (åk 1-6), Hörningsnässkolan (åk 1-6), Tomtbergaskolan (åk 1-9), Kvarnbergsskolan (åk 7-9) samt Huddinge gymnasium. Förskolor: I Ur & Skur Trehörningen, Solängen (Pysslingen), Albatrossen m fl.

För den sportintresserade finns förutom alla fina promenadstråk även hockeyhall, mulitsporthall och simhall i närheten. Cykelavstånd till Sundby friluftsområde med motionsspår, ridstall och bad. Kortare bilavstånd till Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke.

Busshållplats inom promenadavstånd från huset för buss 705 som kör mellan Stuvsta och Huddinge C (promenadavstånd ca 15 minuter). I såväl Stuvsta som Huddinge avgår pendeltåg mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter). Här avgår även fler bussar mot bland annat Kungens kurva och Fruängen.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Pilen 20, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 163 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Lättskött tomt där plana gräsytor blandas med kuperad bergs- och naturtomt. Här finns även vackra syrénbuskar på såväl framsida som baksida.
Storlek: 694 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: 2 plan
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning (IVT 490)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme entre, elradiatorer ö.p

Övriga byggnader

Inglasat uterum 2016
Garage 2008

Uteplats

Stor trädäckad uteplats i bästa sydvästläge med sol från förmiddag till sen kväll. Till stor del helt insynsskyddad. Här kan kan man såväl sola som avnjuta många sena sommarmiddagar i goda vänners lag.

Bilplats

Garage samt asfalterad uppfart med plats för 4 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 000 SEK varav:
Uppvärmning: 20 000 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsströmmen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 080 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 4 093 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 987 000 SEK.
Värdeår: 2011
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1945-07-06)

Pantbrev

5 st om totalt 3 250 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy