Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bullerholmsgränd 79, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
138 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
205 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Ansvarig mäklare

Andreas Koskinas
Ansvarig mäklare Andreas Koskinas

Rymligt gavelradhus med högt och fritt läge samt fantastisk panoramavy mot Mälaren och Ekerö.

Varmt välkomna till ett av områdets högst belägna hus. Ett rymligt gavelradhus med fritt läge samt fantastisk panoramavy mot Mälaren och Ekerö. Ett mycket trivsamt hus med lättskött, friköpt hörntomt och fina grönytor. Här erbjuds sol från morgon till sen kväll och här kan ni även njuta av den vackra solnedgången över Mälaröarna. Huset är i tre plan om totalt ca 198 kvm och passar utmärkt för den stora familjen. Husets sociala ytor finner ni på entréplan. Här finns ett fint och fullt utrustat kök med matplats för ca 6-8 personer, ett rymligt vardagsrum och matrum med sjöutsikt, ett badrum samt en praktisk tvättstuga. Huset erbjuder sjöutsikt från samtliga plan. Övervåningen består av fyra fina, insynsskyddade sovrum varav två av sovrummen är extra stora. Hallen på övre planet är rymlig och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en mycket stor klädkammare samt flertalet inbyggda garderober. Här finner ni även ett stort och nyrenoverat badrum.
Nedre våningen består delvis av ett mycket stort rum med en öppen spis. Här finns även två stora förråd samt en liten hall som leder er ut till trädgården och gräsmattan.

Ett idylliskt beläget radhus som genomgående är i gott skick. Fin gemensam innergård med lekplats. Här har ni nära till natur, strandpromenad, båtbrygga och badplats. Promenadavstånd till tunnelbanan i Vårberg och även kort avstånd till köpcentrum i Skärholmen samt Kungens kurva. Gratis parkering samt egen plats i garagelänga. Fiber och router nyinstallerat.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy