Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nälstavägen 19, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
172 kvm, biarea 80 kvm
Tomt
1 002 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

ANNO 1932... FALURÖD FASAD OCH VITA KNUTAR

På uppvuxen trädgårdstomt om hela 1.002 kvm, i hörnet av Lostigen och Nälstavägen, ligger denna vackra villa som ursprungligen uppfördes 1932. År 1990 byggdes villan till, samtidigt genomfördes en genomgripande renovering... samtliga arbeten utfördes med stor känsla för att bevara och lyfta den fina arkitekturen som arkitektens penna skapade på ritbordet under 30-talets början. Nuvarande planlösning, med sina tre sovrum på övre våningsplan, passar de flesta familjer med små barn på väg att växa upp. I bostadens väl placerade och lättmöblerade rum letar sig soltrålarna in via spröjsade fönster. Trädgårdstomten med sin lummiga grönska, plana gräspartier, det mysiga växthuset samt ett generöst utbud av frukt och bär är en dröm för den trädgårdsintresserade!
- DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET... farstukvisten med sitt skyddande tak hälsar familj och vänner välkommen hem! Den möblerbara hallen har öppen lösning mot såväl vardagsrum som mot kök, vilket ger stor trevnadskänsla direkt då man kliver över tröskeln. I köket ryms matbordet för familjens alla måltider, här finns även altandörr mot trädgårdstomt med sol från lunch till sen middagstid. Via vardagsrummets vackra fönster i tre väderstreck njuter man av trädgårdstomtens alla årstidsväxlingar... lummig sommargrönska, färgsprakande höstlöv, snöklädda grenar och de efterlängtade vårknopparna då återvänder. Rummets effektiva täljstenskamin ger skön tillskottsvärme under de kyligaste vinterdygnen. På planet finns ett av bostadens fyra fina sovrum, en nyrenoverad wc med dusch samt separat groventré med yta för trädgårdskläder och stövlar.
- FAMILJENS PRIVATA PLAN, EN TRAPPA UPP... det generösa allrummet rymmer flera funktioner, här finns yta för mysiga tv-soffan och för en arbetsplats eller kanske en läshörna/biblioteksdel? Rummets kamin ger skön värme och myskänsla då det eldas. På planets finns dessutom tre fina sovrum varav ett med utgång till balkong samt ett helkaklat badrum med badkar.
- DET GENERÖSA KÄLLARPLANET HAR STOR POTENTIAL ATT YTTERLIGARE KUNNA FÖRÄDLAS... här finns den lättarbetade tvättstugan i nära anslutning till källarentrén, vilket gör det lätt att hänga lakan att torka i sommarsol. Här finns även rum att kunna inredas till ytterligare allrum/bio-rum, en matkällare som rymmer mängder av egenkokt saft och sylt eller är det en blivande vinkällare? Det fina hobbyrummet är perfekt för den händige. På planet finns även mycket goda förvaringsmöjligheter.
- ÖVRIGT... det fantastiska läget på Nälstavägen är ett av de mer attraktiva i Sohems vackra villakvarter! Med en kort promenad når man Spånga Torg med sitt fina utbud av matbutiker, delikatessbutiker, ett prisbelönt konditori, gym och mycket annat som ger guldkant i vardagen. Under den korta promenaden till torget passerar man skolan, även ett flertal förskolor finns på nära avstånd.
Välkommen till Nälstavägen 19!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy