Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Piltgränd 7, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Friliggande villa
KVM
197 kvm
Tomt
603 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

VILLA SOLSIDAN, I HJÄRTAT AV SOLHEM

VårgårdHus Solsidan är ett hus för livsnjutaren, den vackra 2-plansvillan har en boarea om hela 196 kvm! Med sin storlek och pampiga entré ger villa Solsidan ett imponerande intryck som väcker förväntningar om vad som väntar innanför dörren. Bostadens interiör kommer inte att göra dig besviken! Här finns representativa sällskapsytor på entréplan och fyra sovrum samt tre klädkammare på övre våningsplan! Badrummen är helkaklade och hela huset värms upp via vattenburen golvvärme. Till grundutförande har ett flertal fina tillval gjorts, tillval som kommer att ge den blivande husägaren en underbar känsla av daglig lyx!

- DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET NÅS VIA VACKRA PARDÖRRAR MED GLASPARTIER. I den rymliga hallen finns avhängningsyta för ytterkläder och skor. Den matlagningsglada familjen kommer att uppskatta det generösa köket om knappt 15 kvm och med detaljer som arbetsbänk av granit och vackra köksskåp i fullhöjd. I öppen vinkellösning mot köket ligger sällskapsdelen om ca 50 kvadratmeter, sällskapsdelen utgörs av vardagsrummet med matsalsdel samt glasade skjutdörrar mot biblioteket. Centralt placerad står braskaminen och ger myskänsla, rummets pardörrar i söderläge ger access till den soliga tomten. På planets finns även en helkaklad wc med dusch samt tvättstuga med groventré.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET FANTASTISKA FAMILJEPLANET. Då man kommer uppför den fina trappan möts man av allrummet med ryggåstak! Det rymliga allrummet är ca 25 kvm och ryggåstaket ger rummet extra rymd. På planet finns även fyra rejäla sovrum, varav tre har egen klädkammare! I det helkaklade badrummet finns både badkar och dusch.

- ÖVRIGT. Lättskött solig trädgårdstomt om 603 kvm, med mycket barnvänligt läge just intill vändplan på Piltgränd! Villan är belägen i Solhems hjärta och bara ca 500 meter från Spånga Torg, under den korta promenaden mot torget passerar man både Solhemsskolan (årskurs 0-6) och Spånga Grundskola (årskurs 7-9). Det är även kort promenadavstånd till flera populära förskolor. Här är det lätt att föredra att åka kommunalt till arbetet då Spånga Torg är en mycket bra knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck. På torget finns även ett rikt utbud av matbutiker, populära delikatessbutiker, konditorier, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen.
Välkommen till Piltgränd 7!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy