Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsälvsvägen 16, Östra Älvsala, Värmdö
Typ
Friliggande villa
KVM
103 kvm
Tomt
3 039 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Sommarvilla med fri utsikt över Bullandövikens glitter.

Med Bullandövikens glitter i blickfånget njuter vi, väl tillbakalutade, på en stor skifferbelagd terrass. Husets fasad och stora glaspartier bildar fond och vindskydd där vi sitter. Hit når solen så gott som hela dagen. Den murade grillplatsen ser till att vi får middag och framåt kvällen kan vi flytta in under taket över trädäcket eller in bakom de stora vackra glaspartierna, utsikten över Bullandövikens vatten finns med oss hela tiden.
Tomten fortsätter ner mot vattnet och här finns ett gästhus/ateljé med tillhörande trädäck. I anslutning finns även vedbacke och bod. Läget är högt, öppet och med vidsträckt utsikt över strandängarna och viken.
Möjlighet att växa med sin fastighet finns också med kommande kommunalt vatten och avlopp samt ökad byggrätt och en tomt på över 3000 kvm.
Det trevliga huset är vinterbonat och ursprungligen byggt på femtiotalet vilket känns igen på den nätta placeringen i naturen. Tegelfasaden mot vattnet står bra emot havsvindarna och blir skötselfri. Härlig, solig plats i trädgården utanför balkongdörren i söder. Kök och vardagsrum vetter mot utsikten och terassen med stora ljusinsläpp. Entrén till huset ligger några trappsteg ner från kök och vardagsrum och möter marknivån vid infarten. De olika nivåerna gör hela interiören omväxlande och ombonad. Huset har idag inte mindre än 9 sängplatser, därtill kommer minst tre till i gäststugan, så plats för barn och gäster finns.
Gästhuset är ca 22 kvm och är ihopbyggt med förråd och vedbod på ett snyggt sätt. Perfekt för hobbyarbete och förvaring av båt och fiskeprylar. Och bara ett par sekunder till båten! Är man odlingsintresserad finns det plan och fin trädgård ned emot infartsvägen.
Båtplats medföljer och finns på bryggan alldeles nedanför tomten. Hit går man över samfällighetens fotbollsplan som är perfekt för lekar och spel när man är fler eller om man är liten med spring i benen.
Lite längre bort finns bastuföreningens fina bastu och badplatserna. Åt andra hållet finns marinan med krog och glassbar. Till marinan går man en kort trevlig promenad utefter vattnet. Här finns förutom glass och den eminenta krogen också mataffär, inredningsbutik och båttillbehörsaffär. Titta på www.bullandomarina.se. och även www.bullandohandel.se
Östra Älvsala är nu först i tur att få en ny detaljplan som medger större byggrätt och kommunalt VA.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy