Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Heidenstams gata 10, Linköping
Typ
Villa
KVM
132 kvm, biarea 90 kvm
Tomt
408 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

KB-Villa i fantastiskt skick!

Här i Ryd finner du denna praktiska KB-villa i mycket fint skick. Huset är öppet och stort och har fönster i flera väderstreck , modern utrustning och lättmöblerade rum. Det är dessutom ett fräscht boende med exklusiva material, öppen planlösning och påkostade material.  

Det första som möter en i detta hem är en inbjudande hall med hatthylla och platsbyggda garderober. Huset består sedan av ett stort, välplanerat och härligt kök, fyra sovrum samt ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum. Här finns två badrum - ett stort med toalett, duschkabin, handfat och handdukstork samt ett stort.Vidare finns tre klädkammare samt en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

I området finns flera grönområden och lekplatser, och dessutom bra gång och cykelvägar till förskola och skola. I närområdet finns även den populära motionsanläggningen "Rydsspåret" med flera löpslingor och fotbollsplaner.
Dessutom bor ni med cykelavstånd till både city, universitet, Mjärdevi och universitetssjukhuset.

Huset är anslutet till fibernätet.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en inbjudande hall med hatthylla och platsbyggda garderober. Här erbjuds vita väggar och ljust golv.

Kök
Ett stort, välplanerat och härligt kök med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för upp till åtta personer.

Vardagsrum
Ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor, gott om plats för soffa och matgrupp och fönster åt två håll. Rummet har vita väggar och ljust golv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort med plats för stor säng och platsbyggda garderober. Ljusa väggar och fondvägg och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med en stor walk in closet, plats för säng och nattduksbord och härlig utsikt. Ljusa väggar och vackert trägolv.

Sovrum 3
Ett stort rum med plats för stor säng, trevlig utsikt och bra förvaring. Detta sovrum har vita väggar och vackert trägolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet är ett stort rum med plats för en stor säng. Rummet har heltäckningsmatta och ljusa väggar.

Badrum 1
Stort badrum från 2016 med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, duschkabin, handfat och handdukstork.

Toalett 1
Toaletten renoverades 2017 och erbjuder bland annat toalett och handfat med kaklade väggar och klinkergolv.

Toalett 2
Toaletten renoverades 2017 och erbjuder bland annat toalett och handfat med kaklade väggar och klinkergolv.

Tomt
Stor, insynsskyddad och lättskött tomt med kvällssol och grillplats. Här har du utsikt mot skogen. Nås via vardagsrummet.

Tvättstuga
Här hittar du en stor tvättstuga med bland annat två st tvättmaskiner, torktumlare och dusch med glasväggar. Klinkers på golv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ormen 5, Linköping kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 132 kvm, biarea 90 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 408 kvm.

Byggnadstyp

2 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: 2 ½ plan med källare
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong/trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 274 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 520 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 754 000 SEK.
Värdeår: 1970
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Fjärrvärmeledning, 05-IM3-69/4505.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Fjärrvärmeledning
Planbestämmelser: Tomtindelning (1969-02-21) Stadsplan (1968-11-28)

Pantbrev

10 st om totalt 2 243 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy