Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Spelmansvägen 16, Kungsängen
Typ
Parhus
KVM
105 kvm, biarea 35 kvm
Tomt
426 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

PARHUS MED STÖRRE HÖRNTOMT OCH BAKSIDA MOT BARNENS PARADIS

Letar ni drömboendet där alla i familjen kan trivas, både stora och små? Då är chansen stor att ni hittat rätt! Snart är detta perfekt belägna parhuset till salu, beläget på hörntomt som är friköpt. fyra sovrum (eller tre och en klädkammare för den som vill). Möjlighet finns att inreda vindsvåningen om familjen växer eller önskemål om fler rum finns. Ljust och fint kök med separat tvättstuga, ett stort vardagsrum med utgång till härlig altan under tak. Tomten är friköpt och större än många i området, den löper runt huset och till framsidan. Baksidan angränsar mot Brunnas roligaste lekpark ("Enligt Jossan 6 år") och fint grönområde, på framsidan finns plats för två bilar på den egna uppfarten, garage rymmer en bil och gästparkeringen ligger precis framför Spelmansvägen. På kort promenadavstånd ligger förskolor och skolor samt fina strövområden, löpspår och härlig natur. Brunna är ett mycket populärt område för framförallt barnfamiljer då de inre delarna är helt fritt från biltrafik. Brunna Park Centrum finns med Coop, Apotek, Biltema, Byggmax och restaurang. Från Kungsängen C med pendeltåg till city tar det ca 25 min, samma tid med bil.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Brunna 4:603, Upplands-Bro kommun.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 105 kvm, biarea 35 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 426 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med vind

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: 1 ½ plan med vind
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump, oljefyllda element

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 608 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 441 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 167 000 SEK.
Värdeår: 1977
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Brunna GA:8
Planbestämmelser: Stadsplan (1975-10-28)

Pantbrev

2 st om totalt 2 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy