Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 495 000 SEK / Eller högst erbjudande
Adress
Ormvråksgatan 64, Mariastaden, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
380 kvm
Tomt
999 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hus för den stora familjen ute i Mariastaden!

På förmodligen Mariastadens charmigaste och mest attraktiva gata finns detta gedigna hem. Med en totalyta på 380 kvm, 6-7 sovrum finns gott om plats för den stora familjen. Huset byggdes 2009 med tomt på 999 kvm. exceptionellt gavelläge.
Gångavstånd till skog och natur för dem som är naturälskare.
Du bor med närhet till centrum (10 min med bil), kollektiv trafik i form av buss och tåg samt även mataffärer, skolor och gymanläggningar i närheten är allt du och din familj behöver.


Vi kliver in i en stor hall med öppen planlösning över sällskapsrummet som kan lätt ta emot 40 gäster. Här är den perfekta platsen för familjträffar eller fester. I anslutning till vardagsrummet finner vi det inglasade uterummet.
Till höger om hallen ligger köket, kockmästarens givna plats med alla tillbehör såsom, stor arbetsyta, kyl, frys, diskmaskin, ugn och häll. Från köket når vi tvättstugan samt husets dubbla garageplatser, snabbt och smidigt in i köket efter man har handlat.
Bottenplan erbjuder två rymliga sovrum, ett badrum och en gästoalett som är helkaklade och fräscha.

På andra våningen välkomnas vi av ett stort allrum. Här finns det got om plats för soffa och tv-bänk och annat möblemang. Lyx erbjuds till högsta nivå i form av bastu och stort badrum i anslutning till s.k masterbedroom. Vi finner också två stora sovrum till med plats för garderober och dubbelsäng.
Huset är utrustat med bland annat hiss som tar dig enkelt upp till andra våning.

Omrvråksgatan 64 erbjuder också en separat bostad med egen ingång om cirka 70 kvm. Skicket består av neutrala ljusa färger som skapar en härlig atmosfär. Bostaden består av allt man önskar sig såsom, stort kök med diverse tillbehör, sovrum, vardagsrum samt badrum.
En perfekt plats för tonårsbarn eller för uthyrning. Idag hyrs denna del ut för 8 500 kr per månad.

Ormvråksgatan 64 erbjuder en lagom trädgård med pool, lättskött gräsmatta samt trädäck, den ultimata platsen för familjen att umgås när solen skinner.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Persiljan 11, Helsingborg kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 380 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

8 rum, varav 5-8 sovrum.

Tomt

Storlek: 999 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 7 097 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 6 000 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 097 000 SEK.
Värdeår: 2009
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2005-11-09)

Pantbrev

7 st om totalt 4 194 141 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy