Länk kopierad!

Visningar

ons 19 jun 17:00 - 18:00
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren
tis 25 jun 17:00 - 18:00
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK
Adress
Granelundsvägen 12, Kungshult, Eslöv
Typ
Friliggande villa
KVM
209 kvm
Tomt
1 127 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Den perfekta familjevillan med otroligt välskött trädgård

Letar du efter ett boende med generösa ytor för den stora familjen? Då har du kommit helt rätt. Denna villan erbjuder på sina 209 kvm bland annat en trevlig inomhuspool, möjlighet till 5 sovrum, ett ståtligt vardagsrum och en fantastisk trädgård som måste upplevas på plats. Ta ett dopp i poolen och njut sedan av trädgården bland pioner, fruktträd och vackert anlagda rabatter. Bakom garaget finns idag ett uppvärmt hobbyrum som med fördel används som tonåringens egna rike. Luft/vatten-pump från 2017. I Kungshult bor du trivsamt i ett barnvänligt område med endast ca 10 min biltur till Eslöv. För pendlaren går det buss från Kungshult till Eslöv där du sedan med tåg kan ta dig vidare till bland annat Lund, Malmö och Hässleholm. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Entréplan:
Den ljusa hallen välkomnar oss till Granelundsvägen 12. Här finns gott om förvaring och hallen förbinder planets alla rum. Vidare rakt fram kommer vi direkt till hemmets hjärta i form av köket med smakfulla köksluckor och laminatgolv. För den som är matlagningsintresserad finns här gott om arbetsytor och förvaring. I mitten finns också plats för ett matbord. Köket är utrustat med vask, fläkt, ugn/spis, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Det är bara att gå loss! Från köket kommer du också ut till det härliga trädäcket. Bredvid köket ligger det generösa vardagsrummet som går att inreda på många olika sätt. Här finns plats för både det stora matbordet så att alla gäster får plats men även hela familjens loungehörna. Härifrån kommer man direkt till poolen för att ta ett dopp! Runt poolen ligger klinkers och längst in finns utrymme för en liten sitthörna.
Till vänster om hallen hittar vi det första sovrummet som också har extra lyx i form av egen utgång till trädäcket. Här finns även inbyggda garderober. Från sovrummet har man inte långt till det helkaklade badrummet i smakfulla färger som är utrustat med dusch, kommod, wc och handfat. För guldkant i vardagen finns här golvvärme. Längst in hittar vi groventrén som också är tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, vask och förvaring.

Ovanplan:
Från hallen når vi via trappen övre plan som direkt till vänster erbjuder två bra sovrum med plats för både säng och garderob eller skrivbord. Utanför finns en hall som förbinder alla rum och som idag används som tv-hörna. Vidare kommer vi till nästa badrum som fyller sitt syfte med en dusch, wc och handfat. Här ligger plastmatta. För den klädintresserade har vi till vänster en dröm till klädkammare tack vare storleken. Här får man den perfekta överblicken en stressig morgon. Mittemot ligger ytterligare ett sovrum eller alternativt kontor. Det är bara fantasin som sätter gränser! Det sista rummet är master bedroom med gott om förvaring i form av de inbyggda garderoberna. Här kan man bara önska 'sweet dreams'.

Övrigt:
Larm kan övertas vid intresse.

Dokument (pdf)

Planritningar Info, Bra att veta om Budgivning.pdf Info, Energideklaration Småhus.pdf Info, Försäljningen.pdf Info, Så här mäter du bostaden.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf Energideklaration.pdf Energirapport.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hassleröd 2:111, Eslöv kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 209 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

6 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Till huset hör en otroligt välskött trädgård med varierande växtlighet och vackra stensättningar som direkt vittnar om ägarnas öga för detaljerna. Perfekta häckar och buskar runt uteplatserna bjuder in att slå sig ned direkt. Dammen bidrar med en levande känsla till utemiljön. Längre bak finns ett växthus och plats för odlingar. För den lyckliga köparen till detta fina hus kan rabarberpaj med egenodlad rabarber snart bli verklighet. Här finns flertalet uteplatser där trädäcket ger den största samlingsytan. Där finns det plats för både matbord och solstolar. Som extra lyx i vardagen får man här också njuta av ett utekök.
Storlek: 1 127 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1978
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glasfönster och 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vatten pump från 2017
Elförbrukning: 22 718 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 55 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-06-13
Energiprestanda primärenergital: 96 /kWh per kvm och år

Internet

Öppen fiber

Bilplats

Utanför garaget finns en stenlagd uppfart som har plats för två bilar. Förutom fordon finns i garaget också plats för trädgårdsredskap och verktyg. För den händige kan man göra om detta till en liten verkstad. Bakom garaget finns det uppvärmda hobbyrummet som kan göras om till tonåringens egna del eller varför inte behålla det som det är? Det är den perfekta sällskapsytan som kan sätta guldkant på vilken fredag som helst!

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

53 870 SEK varav:
Försäkring: 6 686 SEK
VA: 7 251 SEK
Renhållning: 3 006 SEK
Elektricitet: 36 927 SEK
Elkostnaden inkluderar både uppvärmning, hushållsel samt uppvärmning av pool året runt.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 766 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 508 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 258 000 SEK.
Värdeår: 1978
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eslöv Hassleröd GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-06-22)

Pantbrev

6 st om totalt 1 295 000 SEK

Tillträde

Enligt överenskommelse

Närområde

Allmänt om området: Mellan skogar, ängar och sjöar ligger en av Eslövs minsta och mysigaste byar, Kungshult. Här är tempot lugnt och du har nära till naturen. Byn har den vackra lövskogen i väster och Ringsjöarna skymtandes i öster. För den som älskar att vara i naturen är Kungshult rätt plats att rota sig på. Byn har bara drygt 350 invånare och här bor man i villor med stor spridning på byggåren med allt från sekelskifte till moderna bostäder. Byn är ett gammalt stationssamhälle, men idag får man förlita sig till busstrafiken. Här stannar bussen mellan Hörby och Eslöv vilket gör det enkelt att pendla både till dessa platser och vidare därifrån med tåg. Väljer man bilen är man inne i centrala Eslöv på några minuter. Förskola och skola upp till årskurs fyra finns i grannbyn Östra Strö dit du enkelt tar dig med skolbuss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy