Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Berberisvägen 26, Bro - Rosenängen, Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
146 kvm
Tomt
854 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

TRÄFFSÄKER ENPLANSVILLA I VINKEL

Välkommen till 146 kvm ljus och modern enplansvilla i vinkel med tillhörande fint garage. Stor och mycket solig altan i sydväst läge med både soldäck och fin mat/loungedel under tak. Huset har en mycket skön och social utformning där hjärtat är det stora vardagsrum/köket med öppen planlösning. Tvättstuga finns i anslutning till köket med egen entré, perfekt ingång för barnvagn och små blöta tassar. Fyra fina sovrum, badrum med badkar/dusch och wc, gäst-wc, stor golvad vind med gott om förvaringsutrymme. Huset är energieffektivt med vattenburen värme och en NIBE frånluftsvärmepump. Fiber finns installerat. Friköpt tomt med plan gräsmatta, häck och staket. Grusad uppfart och entré där god plats för bilar, båt och husvagn finns. Lugnt och trivsamt område nära barnomsorg, skolor, natur, bad och kommunikationer. Centrum och pendeltåg på promenadavstånd. Många fina golfbanor inom närområdet finns bland annat Bro Hof Slott GC. För de hästintresserade finns flertalet stall och ridklubbar och Bro Park Galopp bjuder på tävlingar, mat och evenemang året om.

Beskrivning

HALL:
Rymlig hall med garderob och hatthylla. Badrum direkt in till vänster. Ljusa väggar, ekfanérgolv.
BADRUM:
Rymligt badrum med fönster, ljust färgsatt och inrett med WC, badkar/dusch, handfat med kommod, spegelskåp och högskåp. Våtrumsmatta och våtrumsväggar.

GÄST-TOALETT:
Bra gäst-toalett i ljusa neutrala färger. WC, handfat med kommod och spegelskåp.

VARDAGSRUM:
Stort och luftigt vardagsrum med med öppen planlösning mot kök och matplats. Stort fönsterparti ut mot den fina altanen. Grå väggar och en snygg fondvägg i tidlös randigt, ekfanérgolv.

KÖK:
Arbetsvänligt och ljust kök med vita skåpluckor och mörkgrå laminatbänkskiva. Grått kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Fönster åt två vädersträck ger fint ljusinsläpp. Hällspis(electrolux 2019), Kyl och frys(bosch), Diskmaskin(Bosch), fläkt(Bosch).

TVÄTTSTUGA:
Rymlig tvättstuga med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Entrédörr finns här. Tvättmaskin(samsung 2018) och torkskåp(Nimo). NIBE FLVP står här.

SOVRUM 1:
Stort sovrum med ekfanérgolv och vita väggar, och fin fondtapet, fönster mot entrésidan.

SOVRUM 2:
Ett lite mindre sovrum, perfekt som gästrum eller barnrum. Används nu som litet TV-rum. Ekfanérgolv och tapetserade randiga väggar.

SOVRUM 3:
Ännu ett fint, stort sovrum, dubbla fönster, ekfanérgolv, ljusgrå väggar och fondvägg med fototapet.

SOVRUM 4:
Husets "Master-bedroom". Plats för stor dubbelsäng, sex inbyggda garderober och fönster ut mot trädgården. Ekfanérgolv och vita väggar.
I den möblerbara hallen utanför sovrummen finns altandörr och utgång till den härliga uteplatsen. Skönt sydvästläge ger sol från tidig dag till sen kväll, ljuvligt och avkopplande på hemmaplan. Tak finns över en del av uteplatsen så regnar det på midsommar behöver bordet inte bäras in!

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Finnsta 2:26, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 146 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 854 m² (friköpt).
Storlek: 854 kvm.

Byggnadstyp

1-plan i vinkel

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: 1-plan i vinkel
Grundläggning: Krypgrund med trygghetsvakt
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Takpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-04-16

Övriga byggnader

Isolerat garage med indragen el.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 140 SEK varav:
Uppvärmning: 15 764 SEK
VA: 5 741 SEK
Renhållning: 2 635 SEK
Hemförsäkring tillkommer.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 937 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 814 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 123 000 SEK.
Värdeår: 2009
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0139-92/20.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Nyttjanderätt Tele
Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2008-11-25) Detaljplan (2005-06-08)

Pantbrev

3 st om totalt 2 723 000 SEK

Tillträde

Enligt ök med säljaren

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy