Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Murgrönsvägen 3, Älvsala, Värmdö
Typ
Friliggande villa
KVM
36 kvm
Tomt
1 898 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Idealiskt läge och insynsskyddad trädgård i idylliska Älvsala

Välkommen till detta mysiga och bekväma hus med permanentstandard, väl placerat på en omväxlande och insynsskyddad tomt som gränsar mot allmänning. Tomten är harmoniskt planerad med gräsmatta, altaner, berg i dagen, odlingsplats och skogsdunge. Här finns också ett vinterbonat gästhus och rejäl isolerad förrådsbod.
I natursköna Älvsala är detaljplan på gång och beräknas vara antagen om ca 2 år. Då planeras byggrätten öka till 180 kvm plus 50 kvm uthus och kommunalt vatten och avlopp byggs ut. Se mer under dokumentfliken.
Det trevliga huvudhuset har ett nyare, bra och snyggt kök med grå luckor och med plats för matbord. Vardagsrum och sovrum är öppet till nock och vitlackade paneler och genomgående trägolv. Här finns en täljstenskamin för mys och effektiv uppvärmning. Badrummet har dusch, klinker med golvvärme och förbränningstoalett. Ett mysigt uterum utgör entrén till huset och ger skydd mot svala vindar höst och vår.
I det vinterbonade gästhuset om ca 25 kvm finns två sängar, fullt utrustad tvättstuga och förvaring samt en fin bastudel med dusch. Ett vackert utedass och en rejäl isolerad förrådsbod hör till byggnationen på tomten. Här finns också en spektakulär utedusch med varmvatten. Fastigheten har både sommar och vintervatten.
Trädgården har en uppvuxen avenbokshäck mot gatan och bjuder på vårblommande syren, forsythia och rhododendron. Växthus med självbevattning för den odlingsintresserade. Soligt, helt privat trädäck, delvis överskuggat av markis soliga dagar har gott om plats för både matplats och solstolar. Längre bort i trädgården finns odlingsplats med vinbär och krusbärsbuskar och ett trädgårdsförråd. Här hittar man ett par sk jättegrytor som inlandsisen karvat ut i berget och som nu är hem för en näckros. Här befinner man sig ett stenkast från havet och promenerar gärna ner till föreningens egen sandstrand, där också båtbryggorna finns. Nära till busshållplats med buss till Hemmesta, Gustavsberg och Stockholm som man når på 45 min.
Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy