Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kälvestavägen 61, Spånga Nälsta, Stockholm
Typ
Villa
KVM
197 kvm, biarea 58 kvm
Tomt
783 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

LJUVLIGA 60-TAL... MED SOLIGA RYMLIGA RUM!

Som sista hus på återvändsgata och granne med Gläntan ligger denna rymliga 60-talsvilla med tidstypisk rymd, ljus och vackra naturmaterial. Den generösa familjevillan, i ett plan med suterrängvåning, har en boarea om hela 197 kvm och en biarea om 58 kvm! Idag finns här fyra generösa sovrum, som lätt kan bli fem! Det rymliga garaget med sin fantastiska takhöjd är en dröm för den bilintresserade. Bergvärmepumpen ger bostaden låga driftkostnader.
ENTRÉPLAN I SUTERRÄNG... den tilltagna takhöjden ger rymd till rummen. Vackert golv av svensk kalksten möter i entrén. Möblerbar hall med avhängningsyta. Här finns två generösa sovrum och en gillestuga som rymmer tv-möbel och den stora familjesoffan... perfekt för familjens tonåringar! På planet finns dessutom en gäst-wc, tvättstuga med duschutrymme, flera förrådsrum, pannrummet med bergvärmepump och ventilationsanläggning samt garaget som alla bilintresserade och/eller den händiga drömmer om!
DET SOLIGA PLANET EN TRAPPA UPP... vacker trappa av ek leder upp till övre våningsplan. Planets hall har utgång till såväl trädäck i soligt syd-västläge som till en mindre balkong i högt läge och vy mot Gläntan. På planet finns bostadens generösa sällskapsrum med stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljus och rymd! Vardagsrummet i vinkel har vacker öppen spis och en rymlig matsalsdel med utgång till trädäck i syd-/västläge. Om familjens behov av sovrum växer så används matsalen med fördel till bostadens femte sovrum. Här finns även köket med plats för familjebordet, två generösa sovrum samt ett helkaklat badrum.
ÖVRIGT... underbar trädgårdstomt om hela 783 kvm, med flera fina uteplatser som badar i sol under större delen av dagen och till sena kvällen. På tomtens övre del finns ett fint växthus av generös modell placerat, här kan den odlingsintresserade planera för sommarens och höstens välsmakande skördar... helt ekologiska! Tomten har två nivåer med plana och svagt sluttande gräspartier där tomtens nedre del är perfekt för placering av barnfamiljens obligatoriska gungställning och studsmatta... här finns redan lekstugan på plats! Adressen har ett mycket rofyllt läge, här omges man av fågelkvitter och kan njuta av lövträdens sus då det fläktar... samtidigt som man på mindre än fem minuter promenerar till buss som snabbt tar dig till Spånga torg. Gångavstånd om man föredrar en promenad som inleds längst kanten av Gläntan. 14 minuter från torget kliver man av tåget på Stockholms Central.
Välkommen till Kälvestavägen 61!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy