Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knut Stangenbergs väg 102, Duvnäs utskog, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100 kvm, biarea 50 kvm
Tomt
157 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

Ett perfekt radhus mitt i familjevänligt område

Välkommen hem till ett radhus med stor potential mitt i familjeidyllen Duvnäs Utskog. Här bor du på populära Knut Stangenbergs väg med ett högt läge överblickande området och med direkt närhet till natur, vatten, förskola och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland barnfamiljer och här leker barnen fritt med vännerna i grannhusen och på någon av de många lekplatserna i närheten helt fritt från störande genomfartstrafik. Detta radhus är beläget uppe på toppen av området vilket ger en härlig utsikt över Nackamasterna och bort mot Nacka stadskärna. Radhuset är väldigt välplanerat och fördelat på tre våningsplan. Här finns många originaldetaljer bevarade och möjligheten att skapa sitt drömboende är stor.

Entréplan står för de sociala ytorna och bjuder på ett rymligt kök i anslutning till ett stort vardagsrum med flera fönster samt utgång till altan och härlig trädgård. På entréplan finns även ett rymligt badrum. Sovavdelning finner ni på andra våningen och här finns tre välplanerade sovrum med förvaring och ett eget badrum för familjen. Källarplan med gillestuga som för många fungerar som extra tv-rum för barnen, sovrum eller gästrum. Storleken gör det möjligt att dela av för den som så önskar. Här finns också en rymlig tvättstuga och ett stort källarförråd.

Radhuset har en trevlig och lättskött tomt med gräsmatta för lek och spring och möjlighet till flera planteringar och odlingslådor. Trädgården har en plattförsedd uteplats som ligger vänd mot soliga sydväst och bjuder på helt ogenerat läge och fri utsikt. Marken är tomträtt med en årlig avgäld om 17 400 kr. Garage i länga intill huset ingår.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och fint område med närhet till vatten och sköna naturområden. Promenera till Kungshamns vackra semesterstugeområde och nere vid vattnet finner du Kungsviken. För större festligheter går det att boka sällskap på Ekensdal eller varför inte prova deras exklusiva dinner club som arrangeras några gånger per år. Närheten till naturreservatet Nyckelviken med dess underbara strövområden och vatten är en garanterad avkoppling. Här finns stora grönområden, motionsslingor, en lantgård med djur och Herrgård från 1700-talet.
Saltsjö-Duvnäs ligger på andra sidan motorvägen med flera sommarserveringar och restaurang Stazione. Närmaste centrum är Ektorps centrum och där finns flera matbutiker, restauranger och caféer som Gateau samt två trevliga gym. Letar man efter ett bredare utbud ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort som tillsammans bjuder på ett brett butik- och restaurangutbud. I området finns flera förskolor och skolor i närheten där populära Förskolan Utskogen och Borgvallaskolan ligger precis intill. På nära avstånd finns också bland annat Skuru skola med åk F-9. Busskommunikationer i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger inom gångavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy