Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Långkärrsvägen 22, Stuvsta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
219 kvm, biarea 6 kvm
Tomt
1 302 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig och gedigen kvalitetsvilla med pool med totala ytor om ca 218 kvm

I lugnt och populärt villakvarter finner vi denna rymliga och gedigna familjevilla med totala ytor om ca 218 kvm som nu är till salu. Ett genomgående renoverat och stilrent hem med allt man kan önska sig. Här finner vi bland annat smakfullt inrett kök, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, inglasat och påkostat uterum, 6 bra sovrum samt 2 helkaklade badrum varav det ena med bastu och relaxdel. Skyddat, soligt och härligt poolområde med tillhörande utespa, garage samt stor och trevlig trädgård med vackra stenmurar och stenläggningar.

Beläget nära såväl skola, kommunikationer och hockeyhall men även till sjö och natur.

Ett hem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Stor, välkomnande hall med klinker med underliggande golvvärme, platsbyggd skjutdörrsgarderob samt plats för ytterligare möblering om så önskas.

--- 3 bra sovrum med klinkergolv. Det ena sovrummet har dessutom en öppen spis med hög mysfaktor. Idag används det ena sovrummet till gym så man kan får anpassa efter eget behov och önskemål.

--- Helkaklat och trevligt badrum/relaxrum med klinkergolv och underliggande golvvärme, duschhörna, hörnbadkar samt läcker bastu och relaxdel. Här finns även en separat tvättdel med tvättmaskin (-16 med automatisk dosering) och torktumlare (-16).

--- Separat WC med klinkergolv, toalett samt tvättställ.

--- Bra klädkammare med klinker och underliggande golvvärme, spotlights, platsbyggd skjutdörrsgarderob samt kyl och frys.

ÖVRE PLAN:

--- Smakfullt renoverad Marbodalkök (-13) med klinker och underliggande golvvärme, spotlights i taket, snyggt skifferkakel ovan arbetsytorna, matplats för 6-8 personer samt vitvaror i form av spishäll (-13), fläkt (-13), inbyggd varmluftsugn/micro (-17), integrerad diskmaskin (-17) samt kyl och frys (-16). Här finns även anslutning till en stor balkong med utsikt ut över poolområdet.

--- Högklassigt badrum (-14) med klinkers och underliggande golvvärme, spotlights i taket, toalett, tvättställ, duschhörna samt badrumsskåp.

--- Underbart vardagsrum med parkettgolv, gott om plats för såväl större soffgrupp som andra sittgrupper. Här finns även öppen spis med hög mysfaktor och vidare anslutning till ett underbart inglasat uterum.

--- 3 bra sovrum med parkettgolv. Det ena sovrummet är mycket rymligt med gott om plats för såväl säng som annan möblering samt inbyggd skjutdörrsgarderob.

Övrigt

Långkärrsvägen 22 är centralt beläget med kort promenadavstånd till Björkängshallen, Trehörningen samt Stuvsta centrum. I centrum finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum. Buss går även till Högdalen med tunnelbanans gröna linje.

Stuvsta centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

Inom kortare promenadavstånd finns Skeppsmyreparken. En mycket vacker park för såväl yngre som äldre med spännande lekställningar, basketplan, fotbollsplan och sittplatser där man kan fika med sina nära och kära.

Åt andra hållet finns Björkängshallen samt sjön Trehörningen med vackra promenadstråk.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Huddinge erbjuder skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Det finns sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Solrosen 12, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 219 kvm, biarea 6 kvm.
Areauppgifter enligt mätning.

Rum

7 rum, varav 6 sovrum.

Tomt

Stor trädgårdstomt av varierad karaktär. Här blandas plana gräsytor med kuperad natur- och bergstomt.
Storlek: 1 302 kvm.

Byggnadstyp

1 plan + souterrängplan

Byggnad

Byggnadsår: 1948
Byggnadstyp: 1 plan + souterrängplan
Grundläggning: Betongplatta (krypgrund under uterum)
Stomme: Betong
Bjälklag: Betong/trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor (-04/-05)
Fönster: 3-glas isoler
Ventilation: Mekanisk ventilation med återvinning (FTX)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenvärmepump (-10) samt luft/luftvärmepump

TV

Telia Öppen fiber (TV-antenn och parabol finns).

Internet

Telia Öppen fiber.

Uteplats

Ett fantastiskt trädäckat poolområde med sol hela dagen. Det finns även en trädäckad uteplats med Spabad där man kan man kan njuta av kvällssolen. Dessutom finns balkong på framsidan men framförallt ett underbart inglasat uterum på baksidan.

Bilplats

Garage samt p-plats för flertalet bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

42 293 SEK varav:
Uppvärmning: 35 000 SEK
VA: 5 274 SEK
Renhållning: 2 019 SEK

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsström. I driftkostnaden ingår även uppvärmning pool samt spabad.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 094 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 852 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 242 000 SEK.
Värdeår: 1957
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1946-09-30) Stadsplan (1945-07-06)

Pantbrev

17 st om totalt 2 114 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy