Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Högs byväg 22, Kävlinge
Typ
Friliggande villa
KVM
96 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
1 272 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåplansvilla i fantastiskt skick!

På ett centralt läge i regionen med cykelavstånd såväl till Löddeköpinge som Kävlinge ligger detta trevliga 1 ½-plans hus. Husets insida är ljust och charmigt och har bra förvaringsmöjligheter och erbjuder fina sociala ytor samt två badrum och tre sovrum. På entréplan finner vi det öppna och välplanerade köket som har generösa arbetsytor och härlig golvvärme. Från köket är det fönster mot den insynsskyddade trädgården, med en utgång till en stor träaltan. Det är öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord. På entréplan finner vi även den stora klädkammaren och ett fint badrum med härlig golvvärme, tvättmaskin och torktumlare och dusch.
Ovanvåningen bjuder på tre stora sovrum samt ett mysigt allrum som är perfekt som tv/spel hörna. Här finner vi även ett helkaklad badrum med härligt badkar.

I den stora trädgården finns det en härlig pool och en inglasad altan. Det finns ett förråd som har stor potential att förvandlas till gäststuga eller varför inte en festlokal. Ytterligare finns ett förråd och ett garage på den stora tomten. Baksidan angränsar till en allmän gröning och en åker vilket gör att det blir en härlig lantlig känsla men ändå så nära stan.

På nära avstånd i Löddeköpinge finns förskola, skola, idrottshall och badhus. Här finns även Lödde Centrum samt bibliotek och vårdcentral. I Löddeköpinge finns sommarens stora motorträffar, goda bussförbindelser till såväl Lund som Malmö samt köpcentrat Center Syd. I Kävlinge finns även här skolor, förskolor, badhus och idrottshall. Från Kävlinge går tåg till såväl Malmö/Lund som Landskrona/Helsingborg.

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en stor och öppen hall med bra förvaringsutrymmen och golvvärme. Här erbjuds vita väggar, spotlights i tak och klinkergolv.

KÖK
Gott om förvaring i benvita skåp, en arbetsbänk i massiv ek med vitt kakel ovan. Klinkergolv med vattenburen golvvärme, vita väggar och spotlights i taket. Köket är utrustat med rostfri diskmaskin - Bosch, rostfri ugn med spis - Husqvarna, rostfri fläkt - Thermex, rostfri kyl och frys med ismaskin - Samsung.

VARDAGSRUM
En härlig fondvägg med liggande panel. Rummet har vita väggar och en gråmålad vägg och laminat skeppsgolv.

Badrum 1
Ett stort badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Klinkergolv med golvvärme och väggar i vitt kakel.

KLÄDKAMMARE
Heltäckningsmatta, vita väggar. Hyllpan och klädstänger och ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Ett litet men lättmöblerat allrum. Perfekt tv-spel rum för barn eller ungdomar. Rummet har vita väggar och brädgolv.

SOVRUM 1
Från allrummet når du detta sovrum, som är rogivande med plats för stor säng, bjälkarna är framtagna vid kortsidan. Vita väggar och brädgolv.

SOVRUM 2
Ett sovrum med vita väggar, en rosamålad fondvägg, samt en vägg med liggande panel och brädgolv.

SOVRUM 3
Ett sovrum med vita väggar, en rödmålad fondvägg och brädgolv.

Badrum 2
Lite mindre badrum med väggar i vitt kakel och klinkergolv med golvvärme. Här finns toalett, badkar, förvaringsskåp, handfat och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hög 13:29, Kävlinge kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 96 kvm, biarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 272 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1925
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Grundläggning: Krypgrund med del av källare
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Plåt på eternit
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

50 440 SEK varav:
VA: 8 500 SEK
Renhållning: 3 000 SEK
Elektricitet: 33 600 SEK
Övrigt: 5 340 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 482 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 001 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 481 000 SEK.
Värdeår: 1929
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Pantbrev

10 st om totalt 2 221 000 SEK

Renoveringar

All VVS från gatan till huset bytt -06
Nytt plåttak -06
Renovering av badrummet nedre plan av fackman -07
Nytt kök -07
Tillägg isolerade fasader -14
Nya fasader -14
Slipning av alla golv övre plan -15
Nytt innertak + spotlights -14
Ny pump + filter till poolen -15
Öppnade upp vägg mellan kök och vardagsrum -15
Plåtade in skorsten -15
Nya dräneringsrör av tegel kring källare/krypgrund -14
Nytt badrum övre plan av fackman -16
Nytt staket baksidan -16
Nytt trädäck -17
renovering av övre plan -17
Inplåtning av 3st kupor -18

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy