Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK
Adress
Torparegatan 12, Lambohov, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
110 kvm
Tomt
160 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Stilrent radhus i utmärkt skick!

Varmt välkommen till Lambohov och detta radhus om 110 mycket välskötta kvadratmeter. Här möts du av ett stilrent och modernt hus med vackert ljusinsläpp, sociala ytor och påkostade material. Det är dessutom ett öppet boende med exklusiva material, fräscha ytskikt och utmärkt planlösning.  

I detta hem hittar ni ett rymligt och stilrent kök med laminat bänkskiva i valnöt, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett socialt, trevligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor samt tre sovrum. Badrummen är fräscha med dusch eller badkar, förvaringsskåp, handfat, toalett, spotlights och golvvärme.

Till huset hör en liten och rogivande tomt med välskött gräsmatta, ett förråd och en vacker häck som skyddar mot insyn. Ljumma vår- och sommarkvällar tillbringas med fördel på uteplatsen som har härlig kvällssol, trätrall och plats för soffgrupp.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en öppen hall med hatthylla och inbyggda garderober. Här erbjuds vita väggar och mörkt golv.

Kök
Rymligt, påkostat och stilrent kök från IKEA med laminat bänkskiva i valnöt, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, djupa skåp och gott om plats för matbord och stolar. Här finner du ljusa väggar och mörkt golv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett socialt, trevligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har ljusa väggar och mörkt golv.

Sovrum 1
Här finner du ett stort sovrum med plats för stor säng och rymliga garderober. Rummet har ljust golv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med plats för säng och nattduksbord. Ljusa väggar och ljust golv.

Sovrum 3
Ett stort rum med plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusa väggar och ljust golv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Fräscht och påkostat badrum från 2012 med mörkt klinkergolv och väggar i kakel och mosaik. Här finns dusch, förvaringsskåp, handfat, toalett, spotlights och golvvärme.

Badrum 2
Husets andra badrum renoverades 2012 och erbjuder bland annat toalett, badkar, handfat, badrumsskåp, dimbara spotlights och handdukstork. Ett stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv.

Uteplats
Solig, mysig, lättmöblerad och insynsskyddad uteplats med härlig kvällssol, trätrall och plats för soffgrupp. Här har du utsikt mot den trevliga innergården. På tomten finns ett körsbärs träd och biggaro träd, hallonbuske, rödvinbärsbuske och vindruvor. Nås via vardagsrummet.

Övrigt

Renoveringar genom åren
-Total/hel renovering av kök våren 2017.
-Nya trälister på nedre våningen 2017
-Byte av ventilationssystem våren 2017 ny fläkt
-Målning av trapp 2017
-Målning av nedre plan väggar, element och tak 2017/2018, samt nya trälister.
-Målning på övre plan 2017
-Komplett material takmålningspaket (rengöring, impregnering och målning av hustak sommaren 2016
-Elfa skjutdörrar i hallen sattes in 2015
-Nytt golv på nedre våningen laminat golv 2012/2013
- Total renovering av badrum på Övre våningen 2012
- Total renovering av badrum på éntre planet 2012
- Altan däck 2010.
- Samtliga dörrar byttes ut 2006/2007 (Ej ytterdörr)
- Övre våningen i alla utrymmen golv oljat askgolv lades 2006/2007
- Kläd Paxgarderob system i alla sovrum 2006
- Tvättstuga ny våtrumsmatta 2006 samt ny brunn 2007, enligt föreskrifter, tvättmaskin 2019, torktumlare 2017

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Iskälken 37, Linköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 110 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 160 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 758 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 184 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 574 000 SEK.
Värdeår: 1983
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Iskälken GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1980-11-06)

Pantbrev

11 st om totalt 1 938 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy