Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Uppvindsvägen 4, Tallboda, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
160 kvm
Tomt
825 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Villa i fantastiskt skick!

Unikt tillfälle att förvärva denna fina villa i 1 1/2 plan om 160 väldisponerade kvadratmeter i omtyckta och familjära Tallboda. Här möts du av ett modernt och stilrent hus från 2009 i toppskick med generösa sällskapsytor, modern utrustning och stora fönster i flera väderstreck. Detta är ett genomgående välskött boende med fräscha ytskikt, optimal planlösning och härlig rymd. Perfekt boende för dig som letar efter den ultimata bostaden med egen lättskött trädgård i lugnt område- här är det bara att flytta in och börja bo!

Entréplan disponeras enligt följande. Modernt och öppet kök med sociala ytor som ger plats för matbord. Groventré med tvättmaskin samt torktumlare. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med handduksvärmare och badkar. Matrum i öppen planlösning mot vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger ett genomgående ljus genom hela bostaden. Uteplats i trätrall i direkt anslutning till matrum med platsbyggd soffa, perfekt att nyttja under vår som sommar. På bostadens övervåning finner ni tre sovrum, klädkammare, ett helkaklat badrum med elburen golvvärme samt ett allrum. Huset håller en hög standard med låga driftskostnader och uppvärmning genom bl.a vattenburen golvvärme på entréplan.

Till bostaden hör en rogivande och välskött tomt med vacker pergola samt en häck som skyddar mot insyn. Varmare dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på altanen som ligger i bästa söderläge. På tomten finner ni träd som bland annat prydnadskörsbär, äpple som päron. Här finns även en rogivande pergola att nyttja samt lekstuga. Carport i anslutning till huset med tillhörande uppställningsplats för tre bilar på uppfarten.

I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, förskola, vackra promenadstråk som motionsspår, fotbollsplan samt restaurang. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Tallboda!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy