BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 24 feb 14:00 - 14:30
Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse innan. Välkommen!
mån 25 feb 17:30 - 18:00
Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse innan. Välkommen!
Pris
4 995 000 SEK / bud
Adress
Uppvindsvägen 4, Tallboda, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
160 kvm
Tomt
825 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Villa i fantastiskt skick!

Unikt tillfälle att förvärva denna fina villa i 1 1/2 plan om 160 väldisponerade kvadratmeter i omtyckta och familjära Tallboda. Här möts du av ett modernt och stilrent hus från 2009 i toppskick med generösa sällskapsytor, modern utrustning och stora fönster i flera väderstreck. Detta är ett genomgående välskött boende med fräscha ytskikt, optimal planlösning och härlig rymd. Perfekt boende för dig som letar efter den ultimata bostaden med egen lättskött trädgård i lugnt område- här är det bara att flytta in och börja bo!

Entréplan disponeras enligt följande. Modernt och öppet kök med sociala ytor som ger plats för matbord. Groventré med tvättmaskin samt torktumlare. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med handduksvärmare och badkar. Matrum i öppen planlösning mot vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger ett genomgående ljus genom hela bostaden. Uteplats i trätrall i direkt anslutning till matrum med platsbyggd soffa, perfekt att nyttja under vår som sommar. På bostadens övervåning finner ni tre sovrum, klädkammare, ett helkaklat badrum med elburen golvvärme samt ett allrum. Huset håller en hög standard med låga driftskostnader och uppvärmning genom bl.a vattenburen golvvärme på entréplan.

Till bostaden hör en rogivande och välskött tomt med vacker pergola samt en häck som skyddar mot insyn. Varmare dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på altanen som ligger i bästa söderläge. På tomten finner ni träd som bland annat prydnadskörsbär, äpple som päron. Här finns även en rogivande pergola att nyttja samt lekstuga. Carport i anslutning till huset med tillhörande uppställningsplats för tre bilar på uppfarten.

I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, förskola, vackra promenadstråk som motionsspår, fotbollsplan samt restaurang. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Tallboda!

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en öppen och praktisk hall med inbyggda garderober, hemlarm. Här erbjuds vita väggar och mörkt klinkergolv.

Kök
Ett stilrent, funktionellt och fräscht kök med generösa arbetsytor, plats för matbord och stolar. Gröna väggar och golv i ekparkett. Vitvaror i form av induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl samt frys, diskmaskin.

Allrum
Ett socialt, öppet och mysigt allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Rummet har ljusa väggar, delvis mönstrad tapet och ekparkett.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum på entréplan, som är rymligt med garderob. Garderoben ingår i köpet. Tapetserade väggar och ekparkett.

Sovrum 2
Ett lättmöblerat och fint sovrum på övre plan med stor garderob som ingår i köpet. Väggar i rogivande grön ton och ekparkett.

Sovrum 3
Ett mysigt och rogivande rum med plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har tapetserade väggar och ekparkett och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet är ett lagom stort rum med plats för garderob och plats för säng eller bäddsoffa. Rummet har ekparkett och tapetserade väggar.

Badrum 1
Ett fräscht och smakfullt badrum på entréplan med toalett, handdukstork, golvvärme, handfat, förvaringsskåp och badkar. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Stort och rymligt badrum på övre plan med väggar i vitt kakel och klinkergolv. Här finns toalett, dusch, badrumsskåp, handdukstork och handfat.

Tvättstuga
Här hittar du en fräsch och välutrustad tvättstuga med bland annat tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista.pdf Besiktningsprotokoll Uppvindsvägen 4 Energideklaration Uppvindsvägen 4

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Malmskogen 10:207, Linköping kommun,

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 160 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 825 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme samt vattenburen golvvärme på entréplan

Energideklaration

Energiklass: C
Energiprestanda: 74 kWh/kvm år.
Datum: 2019-02-08
Status: Utförd

Övriga byggnader

Förråd vid anslutning till Carport.

Uteplats

Uteplats i trätrall i söderläge. Pergola.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 401 SEK varav:
Uppvärmning: 9 026 SEK
VA: 6 162 SEK
Elektricitet: 8 613 SEK
Samfällighet: 3 600 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 778 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 867 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 911 000 SEK.
Värdeår: 2009
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Malmskogen GA:4, Gemensamhetsanläggning: Linköping Malmskogen GA:6
Planbestämmelser: Detaljplan (2006-04-20)

Pantbrev

2 st om totalt 3 014 900 SEK

Renoveringar

Fasad ommålad 2017
Stenläggning bilplats framsida- 2016
Pergola- 2013
Lekstuga- 2013
Trätrall- 2011
Golvat ovanför carport- 2010
Stenläggning framför huset- 2010

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy