Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Rännevallen 16, Vadstena - Centralt, Vadstena
Typ
Friliggande villa
KVM
162 kvm, biarea 125 kvm
Tomt
676 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Arkitektritat hus med mycket centralt och attraktivt läge i kulturstaden Vadstena

"När vi hittade vårt arkitektritade "drömhus" blev vi direkt förälskade av den välkomnande entrén med fin utsikt över altan och trädgård och samtidigt det spröjsade fönstret mot sällskapsrummet. Den öppna planlösningen ger ett ljust, gediget och spännande intryck"

Välkommen hem till denna villa om sex rum och kök på Östra Rännevallen 16! Här kliver du in i ett arkitektritat, välplanerat och socialt hem om 162 välskötta kvadratmeter med fina detaljer.
Husets entréplan omfattar generösa sällskapsytor med en välkomnande hall som är inrett med ett vackert kalkstensgolv, en stor salong med burspråk, ett rymligt kök och ett sovrum/arbetsrum. Vidare finns ett fint badrum. Genom den luftiga stora trappan tar ni er upp till övervåningen som erbjuder 3 sovrum och ett stort badrum. Masterbedroom är stort och ljust med utgång till balkongen med en fin utsikt över trädgården och en fantastik vy över Vadstenas många kännetecken.
Från hallen en halv trappa ner kommer ni till källarplanet och här möts ni av ett trevligt och stort allrum som även det är inrett med vackert kalkstengolv och en mysig braskamin. Vidare finns flera praktiska utrymmen så som förråd, tvättstuga och matkällare.

Till huset hör en stor fin inglasad altan och en fin, rogivande och en mycket välskött trädgård som under våren blommar ut till en sommaridyll. Ett högre staket skärmar av fastigheten från grannar och här kan ni sitta och njuta av ljudet från dammens porlande vatten.

Atmosfären som utmärker Östra Rännevallen och denna stadsdel av Vadstena är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut på en upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och historiska platser endast ett stenkast från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt på en av stadens mest attraktiva adresser!

Ett hus för dig som ställer höga krav på ditt boendet. Huset måste upplevas på plats!


Välkomna med er anmälan till mäklaren!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy