Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 25 aug 12:00 - 13:00
mån 26 aug 17:00 - 17:45

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Kanslersvägen 36, Enskede/Enskededalen, Skarpnäck
Typ
Friliggande villa
KVM
93 kvm, biarea 93 kvm
Tomt
429 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevänligt läge i idylliska Enskededalen.

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma och väl underhållna villa med familjevänligt läge på Kanslersvägen 36. Här finner du ett barnvänligt och mysigt hus om totalt 186 kvadratmeter med gott om sociala ytor, inredd källare och lättmöblerade rum.
Lugnt belägen i hjärtat av Enskededalen och med gångavstånd till affärer, kommunikationer, skolor, förskolor och fantastiska Nackareservatet. Lagom stor trädgårdstomt med fint sydvästläge, friköpt, och som gränsar mot grönområde på husets baksida. Här möts du av en varm och ombonad atmosfär direkt när du kliver in genom dörren. På entréplan finns vardagsrummet med öppen spis och utgång till den fina trädäckade altanen. Öppen planlösning mot köket, skapar en underbar yta för umgänge och fest. Här finns även två sovrum samt ett rymligt badrum. På nedre plan finns ett stort allrum, ett sovrum samt ett väl tilltaget badrum/tvättstuga. Här finns också pannrum/förråd med tillhörande groventré. På den uppfarten bredvid huset finns plats för familjens bilar.
Välkommen hem!

Beskrivning

ÖVRE PLAN med vattenburen golvvärme i alla rum utom vardagsrum.

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en funktionell och öppen hall med platsbyggda garderober med skjutdörrar. Målade väggar, klinkergolv och spotlights i taket.

Kök
Ett socialt och välplanerat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Utrustat med induktionshäll (Electrolux), inbyggnadsugn- och mikro i bekväm arbetshöjd (Electrolux), diskmaskin (Asko), fläkt (Tovenco), avfallskvarn samt integrerad kyl/frys (Electrolux). Klinkergolv och tapetserade/målade väggar. Köksluckor av björk, laminatbänkskiva samt kakel ovan.

Vardagsrum
Ett rymligt och socialt vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor och fungerande öppen spis med kassett. Rummet har tapetserade/målade väggar och parkettgolv. Utgång till den härliga trädäckade altanen i soligt och insynsskyddat sydvästläge.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget med platsbyggda garderober med skjutdörrar. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2/Kontor
Ett mysigt sovrum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Målade väggar och laminatgolv. Inredning i form av hyllor mm ingår.

Badrum
Ett stort och fräscht badrum med ett vackert stengolv av gotländsk kalksten med vattenburen golvvärme och målade, delvis kaklade väggar. Vägghängd toalett, dusch med glasväggar, handdukstork med vattenburen värme, spotlights i taket, förvaringsskåp, badrumsmöbel med infällt handfat. Spegel med integrerad belysning och eluttag samt sminkspegel med belysning.

KÄLLARPLAN med vattenburen golvvärme i alla rum utom sovrum.

Hall
Hall med klinkergolv och målade väggar. Kyl och frysskåp ingår ej.

Allrum
Ett stort allrum med lättmöblerade ytor. Rummet har målade väggar, klinkergolv samt spotlights. Gott om förvaring i flertalet vägghängda skåp med avlastningsyta ovan i form av bänkskiva.

Sovrum 3 och kokvrå
Ett gästrum med inbyggda garderober och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta sovrum har målade väggar och furugolv. Intill finns ett litet utrymme med trinettkök (kylskåp fungerar ej).

Badrum
Stort badrum med målade väggar och klinkergolv. Här finns en separat toalett med handfat och vägghängd wc. Bubbelbadkar, tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) samt tvättho med skåp och lådor inunder. Dusch med mosaikbeklädda väggar och golv. Tre inbyggda garderober samt spotlights i taket.

Pannrum med groventré
Stort förvaringsutrymme med klinkergolv, målade väggar och spotlights i taket. Här finns bergvärmepannan och varmvattenberedare.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Besiktningsprotokoll

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Adeln 21, Stockholm kommun, Skattesats 30.76%.

Församling

Skarpnäck.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 93 kvm, biarea 93 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Tomtarea 429 m² (friköpt). Vacker trädgårdstomt med ett plommonträd, två äppelträd, röda och svarta vinbär samt pallkragar för odling. Här finns även rhododendron, syren, kaprifol, rosor och klängande vildvin som ger insynsskydd.
Storlek: 429 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Grundmur: Leca-sten och betonghålsten
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: Isolerglasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2019-07-20

Internet

Fiber finns indraget.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

28 390 SEK varav:
Uppvärmning: 21 100 SEK
Försäkring: 2 700 SEK
VA: 3 200 SEK
Renhållning: 1 190 SEK
Sotning: 200 SEK
Uppvärmningskostnad är inkl hushållsel. Nuvarande ägare har tömning av hushållssopor var 28e dag. Matavfallskärl töms var 14e dag och är kostnadsfritt.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 129 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 839 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 4 290 000 SEK.
Värdeår: 1958
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1944-04-14) , Tomtindelning (1944-05-22)

Pantbrev

1 st om totalt 1 240 000 SEK

Övrigt

Enligt taxeringsuppgifter så har huset boarea 80 kvm samt biarea 62 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy