Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Eller bud
Adress
Norreborgsvägen 19, Ven, Sankt ibb
Typ
Friliggande villa
KVM
140 kvm
Tomt
600 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mitt på den idylliska ön Ven finns denna villa som uppfördes 2010!

Mitt på den idylliska ön Ven finns denna villa som uppfördes 2009/2010! Bostaden lämpar sig utmärkt för uthyrning då huset har försetts med en delad entré där man förslagsvis själv kan bo på entréplan och hyra ut det övre planet. Entréplan fördelar sig på ett kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Här finns generösa fönsterpartier och två terrassdörrar som tar en ut i trädgården där det finns ett träddäck, förråd samt grönytor. På entréplan finns även ett sovrum och ett generöst badrum. I entrén finns en praktiskt tvättstuga som med lätthet delas med den som bor på övre plan. Ovanvåningen fördelar sig på två sovrum, vardagsrum/allrum med pentry samt ett stort badrum. Bostaden är belägen med närhet till Landsvägen där det finns goda kommunikationsmöjligheter i form av buss. Med cykel tar man sig från färjeläget i Bäckviken till huset på cirka 10 minuter. Detta är ett hus som kan nyttjas utifrån önskemål och behov! Välkommen på visning!

Beskrivning

Man välkomnas av en praktisk entré som delas med övre plan. Här är klinkers på golvet och väggarna är ljusa. Intill entrén finns en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett tvättställ och även värmepumpen finns placerad här.

Vidare in i bostaden finns en hall med praktisk förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Intill hallen finns bostadens första sovrum. Här är det laminatgolv och ljusa väggar. Även här finns förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Badrummet på entréplan är helkaklat och utrustat med dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp samt ett överskåp med spegel. Här finns även en vägghängd wc.

Köket med inredning i grönt är utrustat med diskho av rostfritt stål, spis, fläkt, delad kyl frys samt mikro. Bänkskivan är av grå laminat och ovan denna sitter mosaik. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och här finns även en matplats som rymmer cirka 6-10 personer. Från såväl matplats som vardagsrum har man utgång till trädgården. Fönsterpartierna är generösa och bjuder mycket ljus! På golvet är det parkett och väggarna är ljusa.

Övre plan består av ett allrum/vardagsrum som är utrustat med ett pentry med två kokplattor, diskho av rostfritt stål samt en kyl. På golvet är det laminat och väggarna är ljusa. Här finns två sovrum, ett större och ett lite mindre. Det stora rymmer gott och väl en dubbelsäng och det mindre rymmer en enkelsäng. Även här är det laminatgolv och ljusa väggar.

Badrummet på övre plan är väl tilltaget och även det är helkaklat. Här finns en dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande över- och underskåp samt en wc-stol.

Utemiljö
Norreborgsvägen viker av från Landsvägen som är huvudvägen på ön. Längs den lugna Norreborgsvägen ligger huset med en entrésida som försetts med singel och rabatter. Här finns ett praktiskt förråd som rymmer nödvändigheter som husägare. En grind tar oss in i trädgården som till största del består av gräs. Här finns även ett träddäck som praktiskt nås från matplatsen och vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Undersökningsplikt.pdf Info, Fast eller lös egendom.pdf Info, Försäljningen.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Karlavagnen 38, Landskrona kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Landskrona, del.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 140 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 600 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2010
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Tegel
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft-vattenvärmepump samt direkt-el på övre plan

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 889 SEK varav:
Uppvärmning: 26 079 SEK
Försäkring: 3 165 SEK
VA: 4 171 SEK
Renhållning: 3 474 SEK
Uppvärmningskostnaderna omfattar även hushållsel

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 128 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 112 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 016 000 SEK.
Värdeår: 2010
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Va-Ledningar, 12-IM6-90/10504.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Va-Ledningar
Planbestämmelser: Stadsplan (1986-02-27) Landskapsbildsskydd (1966-03-01)

Pantbrev

2 st om totalt 2 400 000 SEK

Tillträde

Diskuteras

Närområde

Allmänt om området: Ven är en ö mellan Sverige och Danmark känd för bland annat den branta kusten Backafall, Tycho Brahes slott Uranienborg och observatoriet Stjerneborg. Detta är också den nordligaste platsen för odling av durumvete och här hittar man dessutom en av Sveriges bästa whiskybarer.

Ven ? som går under smeknamnet Pärlan i Öresund ? erbjuder ett utbud av flera restauranger och caféer. Här finns även matbutiken Möllebackens Livs med ett bra utbud och som också är apoteksombud. Uranienborg, som är en liten personlig skola, erbjuder undervisning för barn från förskolan till årskurs 5. Bageriet Hvendurum ligger praktiskt strax över gatan och erbjuder härligt goda bakverk.

Från Ven kan du ta dig med båt till Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn. Säsongen för turerna mellan Danmark och Ven sträcker sig från början på maj till slutet av september. Överfarten mellan Ven och Landskrona tar cirka 30 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy