Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kyrkogatan 9, Malmslätt, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
113 kvm, biarea 109 kvm
Tomt
723 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Övrig kontakt

Johanna Nordberg
Övrig kontakt Johanna Nordberg

Enplanshus med källare intill grönområde

Välkomna till Kyrkogatan 9

Här erbjuds ett trevligt enplanshus med källare. Morgonsolen möter husets framsida och södergavel. Här kan du njuta av solen eller söka skugga under det parasollformade trädet. På eftermiddagen och kvällen kommer solen till baksidan där altanen finns. Ytterligare en uteplats nås från dörren i det stora sovrummet. I trädgården hittar du både äppelträd och bärbuskar. Huset är beläget på en attraktiv gata, nära Kärna kyrka. Trädgårdens framsida gränsar mot ett härligt grönområde vilket förlänger den egna trädgården. Här ges möjlighet att låta barnen leka och springa under uppsikt från köksfönstren.

Husets entréplan rymmer fyra rum och kök. I det stora luftiga vardagsrummet finns en öppen spis och utgång till altanen. Även köket erbjuder gott om plats för att samla familj och vänner. Köket renoverades 2003 med ljus och neutral köksinredning. Entréplan bjuder även på tre rymliga sovrum, stor klädkammare samt badrum och gäst-wc. I den inredda källaren finns en stor gillestuga samt ett flertal rum som kan användas till exempelvis hobbyverksamhet, kontor eller gästrum. Här finns även ett antal bra förvaringsutrymmen såsom matkällare, klädkammare samt förråd. I källaren finns även en rymlig tvättstuga som renoverades med kakel och klinkers 2003.

Här bor ni i ett mycket trevligt hus som värms upp via fjärrvärme. Fiber finns indraget. Huset är beläget i ett lugnt område med lekplatser, flera förskolor och närhet till både Tokarpsskolan och Kärna skola. I närheten finns härlig natur med trevliga motionsspår, Hällgrenshagens idrottsplats samt Kärna mosse naturreservat. I Malmslätt finns en välsorterad ICA Supermarket, pizzerior, frisör, vårdcentral och folktandvård. Goda kommunikationer med buss samt fina cykelvägar in till Linköpings city.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy