BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 995 000 SEK / som utgångspris
Adress
Lövtorpsvägen 46, Norra Sorunda, Norra Sorunda
Typ
Friliggande villa
KVM
74 kvm
Tomt
5 097 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplanshus i Norra Sorunda

Nu har du chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här finns nämligen ett trevligt och charmigt hem som skulle må bra av en upprustning. Ett fint hus i en plan med fin utsikt och fönster i flera väderstreck. Här finns det stor potential! 

I detta hem hittar du ett funktionellt och äldre kök med bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett rymligt, ljust och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp samt tre sovrum. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin.

Till huset hör en stor, trevlig och vacker naturtomt med ett förråd.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en liten och funktionell hall med hatthylla, inbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Här erbjuds tapetserade väggar och plastmatta.

Kök
Ett funktionellt och äldre kök med bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Ett rymligt, ljust och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har tapetserade väggar och plastmatta.

Allrum
Ett ljust, lättmöblerat och trevligt allrum med vacker utsikt och vackert ljusinsläpp. Rummet har väggpanel och plastmatta.

Sovrum 1
Från köket når du detta sovrum, som är ljust och fint med garderob. Tapetserade väggar och plastmatta.

Sovrum 2
Ett stort, lättmöblerat och trevligt sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng. Tapetserade väggar och plastmatta.

Klädkammare/Sovrum 3
Ett lite mindre rum med plats för säng. Detta sovrum har målad vävtapet och linoleumgolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Ett litet men funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin "finns i källaren/tvättstugan". Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lundby 1:178, Nynäshamn kommun, Sorunda församling. Skattesats 32.94%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 74 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 2-3 sovrum.

Tomt

Förråd
Storlek: 5 097 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Hängrönnor
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el
Elförbrukning: 15 000 kWh/år.

Energideklaration

Energiprestanda: 168 kWh/kvm år.
Datum: 2018-11-28
Status: Utförd

TV

Parabol

Bilplats

Dubbelgarage

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

10 400 SEK varav:
Försäkring: 3 000 SEK
VA: 2 600 SEK
Renhållning: 1 800 SEK
Samfällighet: 3 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 716 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 816 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 900 000 SEK.
Värdeår: 1974
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lundby GA:7

Renoveringar

1982

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter